Ben 2-3 yıldır kullanıyorum, gayet güzel monitör kendi segmentinde. VA panel olması, 72 Hz olması, FreeSync olması güzel özelliklerinden. 4 MS ama MS kafaya takılacak bir şey değil, uzun uzun anlatmadan bunu bilmen yeterli. Tek eksi olarak DP olmamasını söyleyebilirim, 1 HDMI ve 1 VGA girişine sahip.
2 yıldır kullanıyorum efsane monitör. Eksileri ise hareket etmiyor ne yukarı ne aşağı ne sağ ne de sol. Bir de sadece 1 HDMI ve hala VGA kullanılıyor, monitör 72 Hz.
Kendi şahsi monitörüm değildi ancak epey vakit geçirme fırsatı yakaladım kendisiyle. Ben hiç beğenmedim. Çok memnun olanlar var ama ben beğenemedim bir türlü. Renkleri hiç hoşuma gitmedi. Belki IPS panel kullandığım için bana öyle geliyor. Belki de sahibi ayarlarını tutturamadı.
Kendi şahsi monitörüm değildi ancak epey vakit geçirme fırsatı yakaladım kendisiyle. Ben hiç beğenmedim. Çok memnun olanlar var ama ben beğenemedim bir türlü. Renkleri hiç hoşuma gitmedi. Belki IPS panel kullandığım için bana öyle geliyor. Belki de sahibi ayarlarını tutturamadı.