Samsung LC24FG70 vs Dell S2417DG

brkyksknpc

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Önümüzdeki ay içerisinde GTX 1070 sistemime bir monitör almayı düşünüyorum ve 2 monitör arasında kaldım.

Dell modeli seçmek istiyorum fakat TN panel olması çok kafamı kurcalıyor. Ayrıca Dell'in çerçeveleri ince olması, 2K olması, G-Sync desteği olması ve 165HZ olması dikkatimi çekiyor.

Samsung ise VA panel olması dikkatimi çekiyor sizce hangisini almalıyım?

Samsung LC24FG70FQMXUF 23.5" 1ms Full HD Curved VA IPS
Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz G-Sync WQHD (TN Panel)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Dell. İnce bir ayarla çok net renk alabilirsin. Ayrıca G-sync var ve 2K. Diğer Samsung monitör ise Full HD. GTX 1070 ile rahat kırılmalar oluyor, bizzat deneyimledim Dell'in fiyatı indirimde. Hepsiburada'da 1859 liraya kadar düştü, kaçırma derim.

Teşekkür ederim. 2 ürünü de deneyimlediğine göre sen daha iyi bilirsin. Sanırım Dell alacağım.
Monitör menüsünde TR dil desteği var mı?
2K monitör olduğu için 1080P oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım?

Dell'de tek eksik TR dil yok. Ama sıkıntı değil bence. Dell S2417DG ICC profile diye aratıp ICC profili yüklersen renkler IPS kadar canlı oluyor ve harika bir şey gerçekten. 2K olduğu için GTX 1070'e tam gelir ve hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Ayrıca Hepsiburada'dan en son sürümü olan AO2 gönderiliyor, yani ölü piksel vs. diğer sorunları yaşayacağını düşünmüyorum. Yaşasan bile iade edersin tekrardan. Bence hiç kaçırma Dell'den yana yap seçimini. Pişman asla olmazsın 24 inç olarak alırsan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı