Samsung LC24FG73FQMXUF Alınır mı?

Klenaerjx

Hectopat
Yer
Üsküdar/İstanbul
Daha fazla  
Monitörü almayı planlıyorum. Bu fiyat bandında alınabilecek başka modeller var mıdır. Bir de 2 farklı ürün buldum. İkisi de aynı ada ve özelliklere sahip ama stoklarda olanın tasarımı farklı. Aynı ürünler mi yoksa ürünler farklı mı?
Stokta olan: Samsung LC24FG73FQMXUF 23.5" 1ms (Display+2xHDMI) FreeSync Fiyatı
Stokta olmayan: SAMSUNG 23,5" LC24FG70FQMXUF 1ms(MPRT) 144Hz Quantum Dot Curved MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
Son olarak Curved monitörlerde 27" ve üzeri olması daha iyi olur deniyor. Arada çok fiyat farkı olmaz ise 27" tercih etmek mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tasarım arasında aynen çok bir fark yok. Stand ayağı falan değişmiş ama buda gayet güzel bence. Technopat'da stoklarda olmayan model incelenmişti. Özellikleri aynı ise almayı planlıyorum bende.

İkisi de 23.5 inç ikisinde de Quantom Dot özellikli VA panel var, arka tasarımları daha aynı tek fark monitör ile standın bağlandığı kısım. Ben de tam emin değilim. Bence aynı ikisi.

27" istenmiyorsa aradaki fiyat farkını vermeye değmez kanımca.
Kararsız kaldım bende çünkü arada fiyat farkı var ama rol yapma ve açık dünya temalı oyunlarıda seviyorum. En iyisi alacağım zamanki bütçeme göre hareket etmek.
@GCN siz ne düşünüyorsunuz? Bu konularda baya bilginiz var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı