Samsung LC24RG50fqrxuf vs LG 24GN600-B

Hocam o zamanda 15k oluyor arkadaşım imkansız gibi diyor. Yarın eline para geçecek. Bu hafta almayı düşünüyor.
O monitörü aldıktan sonra isterse sistemde 3080 olsun bir şey farketmez, en az işlemci kadar ekran kartı kadar önemli bir donanım monitör de. Çok fazla fiyat farkı yok buna bakabilirsiniz.
 
O zaman alın hocam ne diyeyim.

Çok sağ olun hocam ilginizden dolayı hakkınızı ödeyemem.@Emma Stone hocam size de çok teşekkkür ederim.
O monitörü aldıktan sonra isterse sistemde 3080 olsun bir şey fark etmez, en az işlemci kadar ekran kartı kadar önemli bir şey monitör de. Çok fazla fiyat farkı yok buna bakabilirsiniz.

@Emma Stone hocam kronik ölü pikselli model demiş öyle midir?
 
@Emma Stone hocam kronik ölü pikselli model demiş öyle midir?
Kronik sorun derken sık rastlanan bir durum demek istedim bu üründe. Yoksa her modelde çıkabilir @Mantony'nin dediği gibi. Ayrıca @vahşet123'ın da belirttiği gibi satıcı Amazon. Ayıplı olabilecek her durumda sorun yaşamazsın. Müşteri memnuniyeti epey önemli olan bir e-ticaret sitesi.
 
İşlemcide 12100F,monitörde MSI modelde karar kıldık. Bu zamana kadar yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkürler. Ekipman için ileride konu açarım.
12100F güzel tercih. Hoş işlemcidir. Hele ki güç tüketimine göre performansını çok beğeniyorum. Tam anlamıyla F/P bir işlemci. Intel'in işlemcileri her ne kadar F/P olsa da anakart fiyatları konusunda bir o kadar kötü.
 
Bir sorum daha olacak hocalarım. Bu parçalar uyumluluk konusunda sıkıntı çıkarmaz değil mi? Ve arkadaşım kendisi takabilir mi parçaları yoksa bir bilgisayarcıya falan götürsün mü?
 

Geri
Yukarı