Samsung LC27HG70QQMXUF 27" G-Sync Kullanılabilir mi?

6 Aydır falan bu ürünü kullanıyorum G-Sync de karanlık ortamlarda değişik bir şey oluyor flicker mi diyorlar bilmiyorum ben şahsen bu monitör de G-sync yi pek kullanmıyorum çünkü oyunlardan soğutuyor bu sıkıntısı ve benim gibi FPS oyuncusu iseniz GTX 1080 ile call of duty oynuyorum hiç akıcı olmuyor en düşük ayarlarda bile 90 100 fps alıyorsunuz ama akıcılık yok sırf bu olay yüzünden satıp G-sync destekli 1080P monitör almak istiyorum
Nasıl yani hocam anlamadım akıcılık yok derken tarif ettiğiniz şey nedir tam olarak? kullandığnız kablo nedir? displayport 1.4 mü?

Nasıl yani hocam anlamadım akıcılık yok derken tarif ettiğiniz şey nedir tam olarak? kullandığnız kablo nedir? displayport 1.4 mü?
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo bunu kullanıyorum hocam yani şöyle söyleyeyim 100 FPS de akıcı bir oyun deneyimi yaşıyor iken 90 80 FPS ya düştüğünüzde o kadar kalitesizleşiyor ki akıcılık diye bir şey kalmıyor ekran da yırtılmalar aşırı ortaya çıkıyor

Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo bunu kullanıyorum hocam yani şöyle söyleyeyim 100 FPS de akıcı bir oyun deneyimi yaşıyor iken 90 80 FPS ya düştüğünüzde o kadar kalitesizleşiyor ki akıcılık diye bir şey kalmıyor ekran da yırtılmalar aşırı ortaya çıkıyor
Anladım hocam bunu alacak adam sisteme sahip olmalı diyorsun. Bende bu söylediğin kablodan sipariş verdim. Sanırım 3080 kartla gayet akıcı ve güzel oyun oynatacaktır. Uzunca bir süre idare eder diye düşünüyorum bu şekilde olunca ne dersin?

Anladım hocam bunu alacak adam sisteme sahip olmalı diyorsun. Bende bu söylediğin kablodan sipariş verdim. Sanırım 3080 kartla gayet akıcı ve güzel oyun oynatacaktır. Uzunca bir süre idare eder diye düşünüyorum bu şekilde olunca ne dersin?
o zaman idare edecektir. Ghosting olayını G-sync açıkken genelde TPS oyunlar da yapıyor ve karanlık ortamlarda FPS oyunlarda çok rastlamıyorsun buda sorun olmayacak ise rahatlıkla alabilirsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı