Aynı monitörü kullanıyorum. Kaliteli bir DP kablosu öneririm. İçinden çıkan kablo ile en fazla 120hz alabildim. Bu durum belki ekran kartımın HDMI çıkışlarının versiyonu ile alakalıdır bilemiyorum lakin siz kesin olması için DP kablo alın. Kendi kullandığım kablonun linkini de bırakıyorum.
Paugge Dp 1.2 Vesa Sertifikalı 4K 60Hz 1.8M Displayport Kablo en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Tabi destekleyen versiyonları mevcut. Önemli olan sizin ekran kartınızın HDMI çıkış versiyonu. Yanlış hatırlamıyorsam HDMI 2.0 bunu destekliyor ama 1.4 ve ya 1.2 destekliyor mu bilemem araştırmanız gerek.
Tabi destekleyen versiyonları mevcut. Önemli olan sizin ekran kartınızın HDMI çıkış versiyonu. Yanlış hatırlamıyorsam HDMI 2.0 bunu destekliyor ama 1.4 veya 1.2 destekliyor mu bilemem araştırmanız gerek.
An itibari ile monitör ve displayport kablosunu aldım uzun zamandır stok ve uygun fiyat bekliyordum monitör için.Umarım ölü piksel yaşamam. @Motionless IN White @rmzngny
İkinizede teşekkür ederim.
An itibari ile monitör ve displayport kablosunu aldım uzun zamandır stok ve uygun fiyat bekliyordum monitör için.Umarım ölü piksel yaşamam. @Motionless IN White @rmzngny
İkinizede teşekkür ederim.