Samsung LC32JG50QQMXUF FreeSync destekliyor mu?

enginblacks

Hectopat
Yer
İstanbul/Antalya
Daha fazla  
Samsungun 32" LC32JG50QQMXUF ürün kodlu modelini internet üstünden sipariş ederek satın aldım.
Çok araştırma yapmadım alırken okuduğum başlıkta ve orada verilen teknik detaylar güvenmemi sağladı.
Cihaz FreeSync özelliği olduğu reklamı ile satışa sunulmuş ama ben bu özelliği bir türlü çalıştıramadım.
Biraz detaylı araştırmaya girince Samsung web sitesinde o ürünün teknik detaylarına FreeSync: Hayır yazıyor.

Ama birçok yerde sanki varmış gibi de tanıtıldığını görüyorum (YouTube vs).
Bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa bir zahmet kendi monitör ayarlarından beni yönlendirebilirlerse sevinirim.
Ya da ben yanlışsam ve gerçekten bu monitör FreeSync desteklemiyorsa lütfen bana söyleyin gereğini yapayım.

Herkese teşekkürler.

Samsung'un sitesinde de olmadığı yazıyor. Büyük olasılık aldığınız site FreeSync olduğunu yazmıştı. İade edebilirsen sebebini ayrıntılı bildirerek et.
Evet, bende gördüm ve konuyla ilgili satıcı bayi ile görüştüm, ve geri iadesine karar verildi.
Yarın ilk iş kargoya vereceğim ve yeni bi monitör siparişi ile beklemeye koyulacağım =/
çok teşekkür ederim..

Satıcı bayi ile görüşmenizi aktarır mısın?
Ve monitörü alalı ne kadar olmuştu?
ön bilgi: yeni bir sistem toparlaması ve parçaların birbirilerinden farklı zamanlarda ulaşmasından dolayı; monitörü alalı tam 2 hafta olmuştu, benim tüm bileşenleri toparlamam montajını yapmam bir hafta sürdü, geri iade politikasına uymadığı için ilk etapta kabul edilmedi ama sorunun onlardan kayaklı olması sonucu geri almak zorunda kalmalarıyla, önce bir vazgeçirmeye çalışma hareketi uygulayıp sonra kabul etmek zorunda olmaları şeklinde gelişti.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı