Samsung Level U & iPhone 6 uyumu

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Mühendisi
Dün Samsung Level U kulaklık aldım. iPhone 6 ile direkt eşleşti. Ancak şöyle bir durum var. Kulaklık kulağımda iken konuşma veya müzik dinleme sırasında telefonu cebime koyunca seste kesilme oluyor, bağlantı kopuyor gibi oluyor. Başka telefonla denediğimde ise böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.

Bu kulaklığı kullanıp da bu tarz sorunla karşılaşan oldu mu? Özellikle iPhone 6 kullanıcısı olursa veya deneyebilirse çok daha güzel olur. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth alıcısı telefonun farklı yerindedir mesela iPhone 6'nın alıcısı altdadır diger telefonun üste
Cihazların malzemesi izin vermiyordur o uzaklıga ya da devre arızası olmuştur.
Sistemselde olabilir.

Eğer çok dar bir şey giyiyorsan veya o telefonun üstünü kapatacak t-shirt tarzı şeyler giyiyorsan kesilebilir iPhone 6 zaten eski bir telefon.
Benim iPhone 7 m vardı o yukarıda saydığım türde şeyler giydiğim zaman Bluetooth'lu cihazlarda kesilme oluyordu.

Bluetooth alıcısı telefonun farklı yerindedir mesela iPhone 6'nın alıcısı altdadır diger telefonun üste
Cihazların malzemesi izin vermiyordur o uzaklıga ya da devre arızası olmuştur.
Sistemselde olabilir.
Eğer çok dar bir şey giyiyorsan veya o telefonun üstünü kapatacak t-shirt tarzı şeyler giyiyorsan kesilebilir iPhone 6 zaten eski bir telefon.
Benim iPhone 7 m vardı o yukarıda saydığım türde şeyler giydiğim zaman Bluetooth'lu cihazlarda kesilme oluyordu.
Mesajlarınızı geç gördüm, kusura bakmayın. Teşekkür ederim. Telefonla kulaklık arasında sadece cebimin üst kumaşı var, başka bir engel de yok. Telefonun Bluetooth sürümü veya eski olması, zamanla meydana gelen donanımsal arıza gibi durumlar da sebep olabilir. Bu yüzden sormuştum Iphone 6 ile deneyen var mı diye.
Yine Iphone 6 ile telefon bir odada, ben diğer odada rahat konuşabiliyorum. İkinci odaya girdiğimde ancak kesilmeler başlıyor. Kapasitesi iyi ama cepte nasıl bu kadar kesiliyor anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı