Samsung LS24F350FHMXUF vs LG 24MK430H

Dominic Decoco

Megapat
Merhabalar. Çoğunlukla oyun için kullanacağım. İki monitör arasında kaldım. Ghosting tarzı oyun performansını baltalayacak şeyler olur mu bu iki monitörde acaba? Hangisi daha mantıklı? Fikrinize de ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkler;

Ben de bugün Mediamarkt gibi yerlere gittim, nasıldırlar diye bakıp internetten alırım diye. Samsung çok hoşuma gitti, hatta 20-30 lira fazla verip aynı modelin curve'ünü bile alabilirsin;

H
Ben de bugün Mediamarkt gibi yerlere gittim, nasıldırlar diye bakıp internetten alırım diye. Samsung çok hoşuma gitti, hatta 20-30 lira fazla verip aynı modelin curve'ünü bile alabilirsin;
Hocam bu zaten curve 🙂 Monitör gerçekten güzel gibi ama kullanım amacında oyun yazmıyor. Ondan korkuyorum. Lg olanın kullanım amacında oyun yazıyor hem de.

Dün bu linki bu forumdan bir arkadaş atmıştı. 835tl 75hz yerine biraz kendini sıkıp bunu alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı