Samsung LS25HG50FQMXUF vs AOC C24G1

Curved olunca mesela 24 inc yazıyor ya hani?
Yamuk olunca ne kadar küçülüyordur?
Küçülmüyor sadece öne doğru kıvrılıyor o kadar ekran inçi aynı ancak hafif yamuk olduğundan küçük gibi gelebilir ancak fark çok azdır önden bakınca. Çok kıvrımlı bir monitör değiller ben kullanıyorum şahsen bana gayet güzel geldi bir sıkıntı görmedim Curved' de.

Son düzenleyen: Moderatör:
144hz değil ama hiç farklı bir oyun deneyimi için ultrawide düşündünüz mü?
LG 29UM68-P 29" 5ms (HDMI+Display) Full HD Ultra Wide IPS Fiyatı
Arkadaşımda oymamıştım.
Onunki 34 inc'di.
Ben beğenmedim doğrusu.
Küçülmüyor sadece öne doğru kıvrılıyor o kadar ekran inçi aynı ancak hafif yamuk olduğundan küçük gibi gelebilir ancak fark çok azdır önden bakınca. Çok kıvrımlı bir monitör değiller ben kullanıyorum şahsen bana gayet güzel geldi bir sıkıntı görmedim Curved' de.
Normal bir 24 inc ile Curved 24 inc aynı oluyor değil mi?
Mesela düz bir cetvel ile ölçsek baştan sona aynı mı oluyor?

Arkadaşımda oymamıştım.
Onunki 34 inc'di.
Ben beğenmedim doğrusu.
Anladım göreceli bir şey tabi ki bu işler. Başka önerilerde gelsin bakalım ama kesinlikle gözünle görmeden sipariş verme ürünü eğer imkanın varsa.

AOC G2260VWQ6 model çalışırken görmüştüm hoşuma gitmişti.

Va panel tam olarak ne oluyor bilmiyorum.
Bana maksimum 1600₺ monitör önerirmisin?
VA panel IPS ve TN panel arasında bi görüntü kalitesi veren bir paneldir.IPS paneller genel olarak renk odaklıdır ve yavaştır. TN paneller ise hız odaklıdır ve renk kaliteleri kötüdür.VA panel ise hız olarak yüksek ve renk olarak IPS panele yakındır. Bence o kadar para vermişken 150 tl daha bütçenizi zorlayın ve önerdiğim monitörü alın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı