Samsung LS27R350FHMXUf 27" IPS Glow olayı

GorkemKazak

Megapat
Yeni aldığım Samsung LS27R350FHMXUf 27" monitörde siyah ekranda böyle IPS glow oluyor. İnternetteki araştırmalarıma göre bu IPS panellerin genel bir dezavantajı ve bir sorun teşkil etmiyor.
Işık sızması olmadığını farklı açılardan baktığımda IPS Glow'un önceki konumundan kaybolması ve başka noktalarda belirmesi ile anladım.
Siz ne dersiniz bu durum ile ilgili şu an monitörü iade ya da değişim talep etmeyi düşünmüyorum? Fotoğrafta biraz aşağıdan bakarken çektim.
Not: Telefon kamerası fotoğrafta da gözüktüğü gibi glow etkisini daha belirgin gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Işık sızması, IPS ve VA panellerde (Özellikle IPS) görülen kronik bir şey ve çok rahatsız etmediği sürece iade edilmez.
İade ederseniz aynısı da gelebilir, daha kötüsü de.
Eğer gözünüzüe batmıyorsa rahat rahat kullanabilirsiniz, muhtemelen günlük kullanımda bu kadar belli olmuyordur zaten.

Bu çoğu monitörde böyle. Çoğu monitörde bir miktar böyle sorunlar var. Sonuçta fiyat performans ürünler alıyoruz ve profesyonel tasarımcılar değiliz çoğumuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı