Samsung M.2 970 Evo Plus 250 GB alınır mı?

Özgür Kara

Hectopat
Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar şu anda sistemimde Toshiba’nın 480 GB’lık SATA 3 SSD’sini kullanmaktayım ve SSD sağlığı %96’da. Ben şöyle bir şey düşündüm ama mantıklı mı değil mi bilemedim. Başlıkta belirttiğim SSD’yi alsam, Windows ve programları ve belki birkaç oyunu bu SSD’ye aktarsam 480 GB’lık SSD’yi de diğer oyunlar için depolama için kullansam çok mu saçma olur?

Saçma olmaz hocam. Samsung bu konuda lider durumda. Biraz maliyeti olur.

Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar şu anda sistemimde Toshiba’nın 480 GB’lık SATA 3 SSD’sini kullanmaktayım ve SSD sağlığı %96’da. Ben şöyle bir şey düşündüm ama mantıklı mı değil mi bilemedim. Başlıkta belirttiğim SSD’yi alsam, Windows ve programları ve belki birkaç oyunu bu SSD’ye aktarsam 480 GB’lık SSD’yi de diğer oyunlar için depolama için kullansam çok mu saçma olur?

Hocam öneririm. Çok severek kullanıyorum.

Şu anki SSD ile bir problem yaşadınız mı yavaşlama vs. yaşamadıysanız almanıza gerek yok.
Şu an ki SSD hiç bir problem yaşamadım hatta kronik sorunlu bir model olarak bilinmesine rağmen ben çok memnunum. 1 yıl oldu ne sağlığı hızlı düştü ne sıcaklık sorunu oldu nede yaptığım testlerde çok az bir performans kaybı oldu ama o kadar da olur artık.
Saçma olmaz ama ekonomik de olmaz.
Ne önerirsiniz peki ? Depolama için 2 TB HDD mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı