Custom ROM Samsung M10S'e A20 ROM'u atmak

189454

Kilopat
Merhaba, elime bi' tane Samsung M10s geçti. Kendisi A20 ile birebir aynı cihaz. Ben şimdi bu cihaza A20 ROM'u Flash'lasam, cihaz Brick olur mu?

Teşekkür ederim...

Merhaba, elime bi' tane Samsung M10s geçti. Kendisi A20 ile birebir aynı cihaz. Ben şimdi bu cihaza A20 ROM'u Flash'lasam, cihaz Brick olur mu?

Teşekkür ederim...
A serisi fonksiyonları M serisi ile uyuşmayabilir. Böyle bir şey yapmanızı önermem her ne kadar dediğiniz gibi aynı olsalar da M serisinde bir kaç şeyden kısılıyor.

A serisi fonksiyonları M serisi ile uyuşmayabilir. Böyle bir şey yapmanızı önermem her ne kadar dediğiniz gibi aynı olsalar da M serisinde birkaç şeyden kısılıyor.

Ben de emin değilim. Cihazların kod adları ve isimleri dışında birebir aynılar...

İşlemciler aynı olduğu için ve ROM'u geliştiren kişi M10s için destek vermiş ise sorun olmaz.

Bu desteği veren yok sanırım. Direkt DerpFest'in Android 12 ROM'unu kursam, Brick olur mu acaba?

@Umut Nas hocam siz de bi' el atın .

Son düzenleme:
Bence bu işi boşverin. GSI gibi ROM'u bulunmayan telefonların GSI'si vardı.

@189454 bu işlemi sakın yapmayın. Cihazların birbirine benzer ne kadar benzer yanı olursa olsun asla. Kernelleri ve de bir sürü şeyi uyuşmaz.

Teşekkür ederim...
Odin ile uğraşmak zorunda kalırsın. Çünkü boot olmaz.
M10s için custom rom yok mu?

Bence bu işi boşverin. GSI gibi ROM'u bulunmayan telefonların GSI'si vardı.
GSI ROM'u bulunmayan mı? Adı üstünde GSI. Jenerik sistem imajı. Düzgün seçilmiş bir GSI üzerinde sorun olması düşük ihtimal. TWRP yok ise recovery yaması ile yapılabilir. Eğer dinamik bölümlü ise super içerisine entegre edilebilir. Ve en iyi seçenek bu

@189454 ama eğer Galaxy J7 serisindeki bir durum yok ise. Ama bu yeni tip cihazlarda olmaz. Tarih olmuş durumda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…