Samsung M11 alınır mı?

Makaleler
18
Selam arkadaşlar.
Telefon piyasasını uzun zamandır takip etmiyorum. Telefonum bozuldu ve araştırmalara bakındım. 2000TL bandında en iyi fiyat performans Samsung M11 gibi geldi.
5000MH, arkada 3 tane 20 MP kamera, Full ekran vs. yalnız fiyata geldiğimizde inanılmaz saçma bir olay yaşadım. Telefon 2000 TL'den 2100 oldu sabah baktığımda 2140 olmuştu. Ürünü satın aldıktan sonra 2200 olmuş. Amazon'da 2087 TL'idi. Hiç alışveriş yapmadığım için Hepsiburada tarafıdan alışverişi yaptım. Hem taksit yapmak amacı ile de. Sizce hata mı yaptım yoksa bu bütçede daha iyi bir telefon bulabilir miydim?

kamera ve batarya için alıyosan realmi 5i ama oyun performansı için alıcaksan redmi9 ama realme5i de seni uzmez
Samsung alma bence :')
Ya redmi al yada realmi 5i
Epey sitesine gir telefona bas telefon arama yerine redmi 9 yaz karşılaştıra tıkla
Realmi 5i tıkla karşılaştıra bas seçilenleri karşılaştıra bas
Hangisi daha iyi sen karar ver

m11 en iyisi ama bir 400 lira daha ekleyebilirsen a21s al bence ben şuana kadar her markadan bir telefon aldım sanırım ilk zavallı telefonum s3 miniydi eklediğim ilk görsel ve sanırım onu her gün 6-7 defa düşürürdüm bir kere balkondan düşürdüm fakat hiç bir şey olmadı ona yıllarca eziyet çektirdikten sonra sattığımda yeni gibiydi 😅şuan fiyatı 200 lira civarı sanırım daha sonra general mobile aldım gerçekten sağlamlık konusunda sınıfta kaldı çünkü aldıktan hemen sonra1 metreden yere düşürdüm ve soketinde arıza oluştu onu tamir ettirdim fakat saklama alanı çok azdı üç beş fotoğraftan sonra doluyordu bu yüzden onuda sattım daha sonra sony aldım o gerçekten çok iyiydi hem ben biraz büyümüş olduğumdan daha fazla dayandı sonra kendiliğinden kapanmaya başladı ve onuda sattımvede kısa bi süre s2 ve şuan adını hatırlamadığım çokeski model telefonuda kullanmıştım ve annemin telefonu redmi 8a ona yetiyor şuan 2000 lira ama zamanında 1150 ye almıştık kamera kalitesi pek iyi değil fakat hızlı bir telefon annem içine bir sürü fotoğraf yüklüyor fakat yinede hızlı neyse çok uzattım yine evet
"M11 İ KESİNLİKLE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALABİLİRSİN ALMAK İÇİN PARA BİRİKTİRDİĞİM TELEFON O"
indir (6).jpg
samsung s3 mini ilk telefonum

GM5 zemin-300x420-1000x1000.jpg daha sonraki general mobile gm5 telefonum

xiaomi-redmi-8a-32-gb-kirmizi-z.jpg bu annemin kullandığı redmi olan
samsung-galaxy-m11-32-gb-mor--samsung-turkiye-garantili--kc2047619-1-df78f6c55dbb42a4ad62bfcc6...jpg VE BU M11 BİRAZ BULANİK GELMİŞ GERÇEKTEN SAMSUNG A GÜVEN PİŞMAN OLMAYACAKSIN FAKAT REDMİDE FENA DEĞİL
M11 en iyisi ama bir 400 lira daha ekleyebilirsen A21S al bence ben şuana kadar her markadan bir telefon aldım sanırım ilk zavallı telefonum S3 miniydi eklediğim ilk görsel ve sanırım onu her gün 6-7 defa düşürürdüm bir kere balkondan düşürdüm fakat hiçbir şey olmadı ona yıllarca eziyet çektirdikten sonra sattığımda yeni gibiydi 😅şu an fiyatı 200 lira civarı sanırım daha sonra General Mobile aldım gerçekten sağlamlık konusunda sınıfta kaldı çünkü aldıktan hemen sonra1 metreden yere düşürdüm ve soketinde arıza oluştu onu tamir ettirdim fakat saklama alanı çok azdı üç beş fotoğraftan sonra doluyordu bu yüzden onu da sattım daha sonra Sony aldım o gerçekten çok iyiydi hem ben biraz büyümüş olduğumdan daha fazla dayandı sonra kendiliğinden kapanmaya başladı ve onu da sattımvede kısa bir süre S2 ve şu an adını hatırlamadığım çokeski model telefonuda kullanmıştım ve annemin telefonu Redmi 8A ona yetiyor şu an 2000 lira ama zamanında 1150'ye almıştık kamera kalitesi pek iyi değil fakat hızlı bir telefon annem içine bir sürü fotoğraf yüklüyor fakat yine de hızlı neyse çok uzattım yine evet.
"M11'i kesinlikle gönül rahatlığıyla alabilirsin almak için para biriktirdiğim telefon o"

indir (6).jpg

Samsung S3 mini ilk telefonum.

GM5 zemin-300x420-1000x1000.jpg

daha sonraki General Mobile GM5 telefonum.

xiaomi-redmi-8a-32-gb-kirmizi-z.jpg

bu annemin kullandığı Redmi olan.

samsung-galaxy-m11-32-gb-mor--samsung-turkiye-garantili--kc2047619-1-df78f6c55dbb42a4ad62bfcc6...jpg

ve bu M11 biraz bulanik gelmiş gerçekten Samsung'a güven pişman olmayacaksın fakat Redmi'de fena değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı