Samsung M12 vs A12

Bütçe
3000
Şu an aynılar ancak ileride M12 daha fazla alır çünkü aralarında 1 sene var. Kamerada hiçbir fark yok, F değerleri, sensör boyutu vs. tamamen aynı, lensler de aynı. Pro modu hakkında bir bilgim yok ancak arkadaşın babasının Pro moduyla işinin olduğunu da düşünmüyorum. Gündelik için de M21 seçilir. A12'nin tek ama tek artısı malzeme kalitesi. Gündelik kullanım için de ekran ve yonga seti bence malzeme kalitesinden önemli.

? Bilmiyorum...
Lakin iki telefonuda kullandım gündelik için A12 daha iyi bence..

A12 Android 10 One UI,
Android 11 One UI Core kullanıyor..
Hocam öyle saçma şey mi olur, core zaten bu tip cihazlar için geliştirilmiş bir sürüm. Adamlar NFC bile bulunmayan telefona niye One UI koysunlar.

Screenshot_20220312-151412_Chrome.png

A12 ve M12 arasından bir seçim yapacaksan A12 1 tık daha iyi bir cihaz.

Son düzenleme:
A12 kullanıcısıyım.

A serisi Samsung'un orta segment kısmında bulunan ve içinde amiral gemisi ürünleri bulunduran serisidir. A12 amiral gemisi olarak tanımlanamaz. Ama batarya ömrü, kamera, performans olarak sizi pek üzmeyecektir.

M serisi ise Samsung'un en düşük seviyeli serisidir. Genellikle fpy oyunlarında performans odaklıdır.
Ama pil ömrü ve kamera açısından A12'ye göre gözle görülür şekilde pasiftir.

Oyun için m serisi kalite için a serisine yönelin.

6 aylık A12 kullanıcısıyım. Pil 1.5 - 2 gün gidiyor.
Ayrıca PUBG bağımlısıyım. 45 FPS sabit.
4 GB sanal RAM desteği bulunmakta.
Arayüz gayet stabil donma kasma yapmıyor.

Sırf Samsung alacaksanız bu iki telefon arasında kesinlikle A12 almanızı tavsiye ederim.
Kuzenimde M12 mevcut fakat kamera. 🤦🏻

Merhaba. Bende de A12 var. Kutudan çıkan şarj aleti ile 2saat 20 dk da doluyor. Şarj aleti daha hızlı doldurması gerekmiyor mu? Üstünde hızlı yazıyor. Sizde ne kadar sürede doluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı