Samsung M21 alınır mı?

elisiyum

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 7400
Gtx 1050
8gb ram
Telefonda oyun oynamayı sevmiyorum. Telefonu sadece sosyal medyada gezmek, video izleyip müzik dinlemek için kullanacağım. Oynayacağım maksimum oyun satranç olur. Sizce almak makul müdür? Zaten telefonu maksimum 2 sene kullanacağım. Aranızda M21 kullanıcıları varsa telefonun artı ve eksi yönlerini belirtirse sevinirim.

Ben Black Friday indirimin de 2290TL'ye aldım telefon bu fiyata gayet iyi işlemci, batarya ve AMOLED ekran olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yillar sonra gelen edit. 21 aralik 2021 tarihinden beri sadece günde 1 kez şarj ederek kullandım. Bataryası halen 10 saat ekran süresiyle 1 gün dayanıyor. Bunca zaman tek yaşadığım problem son 2 aydır kamera başarısız hatası oldu. Aldığım en fiyat performans ürün budur sanırım. Herkese teşekkür ederim :)

Yillar sonra gelen edit. 21 aralik 2021 tarihinden beri sadece günde 1 kez şarj ederek kullandım. Bataryası halen 10 saat ekran süresiyle 1 gün dayanıyor. Bunca zaman tek yaşadığım problem son 2 aydır kamera başarısız hatası oldu. Aldığım en fiyat performans ürün budur sanırım. Herkese teşekkür ederim :)
bende 2021 mart ayından beri günde aktif kullanımıma rağmen sadece geceleri şarja takmam yetiyor, benim tek şikayetim uygulamalar içerisinde telefonun fazla yavaş olması, tabi 4yılı aştık normal bunlar, artık değişme vakti geliyor.

Telefonu 15 Temmuz 2025 itibarıyla emekliye ayırarak bir diğer F/P modeli A56 ya geçtim. Hepsiburada üzeirnden 17bin TL'ye aldım 3 aylık deneyim olarak memnunum umarım M21 gibi 4 yıl götürür :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı