Samsung M30s internet yavaş

FahrenHite

Decapat
Arkadaşlar telefonu ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Telefonu aldıktan birkaç ay sonra eve Türk Telekom'dan sınırsız internet(24 Mbps) aldık. O zaman da hiçbir internet sorunu yoktu ama son 2-3 aydan beri telefonun interneti çok kötü çekiyor. YouTube'da çok nadiren kasmadan 720p açabiliyor. Bazen 144p yi bile hiç açamıyor. PUBG Mobile oynarken maçta bazen 72-76 ms bazen 96-100 ms gösteriyor. Ama oyunda haritaları indirirken indirme hızın 90 Kb/sn gösteriyor. Bir de ev internetine ablamın telefonundan(Oppo Reno 4 Lite) bağlanınca çok iyi çekiyor YouTube'da 8K videoları bile saniyesinde açıyor.
Sorun benim telefonumda galiba. İnternet testi yapıyorum. Önceden 20 Mbps gösteriyordu. Ama video izlerken, vb. şeyler yaparken çekmiyordu. Şimdi 6-8 Mbps gösteriyor. Bu arada oyun oynarken telefonun kendi mobil verisinden oynuyorum ve 72-100ms alıyorum. Wi-Fi'den oyunu hiç oynayamıyorum çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı