FahrenHite
Decapat
Arkadaşlar telefonu ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Telefonu aldıktan birkaç ay sonra eve Türk Telekom'dan sınırsız internet(24 Mbps) aldık. O zaman da hiçbir internet sorunu yoktu ama son 2-3 aydan beri telefonun interneti çok kötü çekiyor. YouTube'da çok nadiren kasmadan 720p açabiliyor. Bazen 144p yi bile hiç açamıyor. PUBG Mobile oynarken maçta bazen 72-76 ms bazen 96-100 ms gösteriyor. Ama oyunda haritaları indirirken indirme hızın 90 Kb/sn gösteriyor. Bir de ev internetine ablamın telefonundan(Oppo Reno 4 Lite) bağlanınca çok iyi çekiyor YouTube'da 8K videoları bile saniyesinde açıyor.
Sorun benim telefonumda galiba. İnternet testi yapıyorum. Önceden 20 Mbps gösteriyordu. Ama video izlerken, vb. şeyler yaparken çekmiyordu. Şimdi 6-8 Mbps gösteriyor. Bu arada oyun oynarken telefonun kendi mobil verisinden oynuyorum ve 72-100ms alıyorum. Wi-Fi'den oyunu hiç oynayamıyorum çünkü.
Sorun benim telefonumda galiba. İnternet testi yapıyorum. Önceden 20 Mbps gösteriyordu. Ama video izlerken, vb. şeyler yaparken çekmiyordu. Şimdi 6-8 Mbps gösteriyor. Bu arada oyun oynarken telefonun kendi mobil verisinden oynuyorum ve 72-100ms alıyorum. Wi-Fi'den oyunu hiç oynayamıyorum çünkü.