Samsung M31s Beklenmeli mi?

Aralarında 600 TL gibi bir fark var hocam.

Onu demiyorum hocam sadece pil için alınmaz diyorum bu fiyata herhangi bir telefon. Telefon alınmaz demiyorum. Özellikle M31S değil yani ben kendim M30S kullanıyorum. Ekstra 64 GB ve 4 GB RAM için 600 TL iyi bir fiyat. M31S alınır.

Exynos işlemcileri o kadar dövüyorlar ki listemde m31'i sırf 6000 mah bataryası için ciddi anlamda düşünüyordum ama samsung' işlemcilerine karşı çok fazla olumsuz yorum okudum. 1 Yıl sonra kendini salıveriyormuş. O yüzden ben m31'i listemden çıkartmıştım.
Ben de Mi Note 10 Lite taraftarıyım. O paraya daha iyi kasa ve en azından bildiğimiz kendini kanıtlamış Snapdragon işlemcili bir telefon alırım.

Exynos işlemcileri o kadar dövüyorlar ki listemde m31'i sırf 6000 mah bataryası için ciddi anlamda düşünüyordum ama samsung' işlemcilerine karşı çok fazla olumsuz yorum okudum. 1 Yıl sonra kendini salıveriyormuş. O yüzden ben m31'i listemden çıkartmıştım.
Ben de Mi Note 10 Lite taraftarıyım. O paraya daha iyi kasa ve en azından bildiğimiz kendini kanıtlamış Snapdragon işlemcili bir telefon alırım.
Evet ben de alacağım. 4000TL'ye inmiş Mi Store'da. Yanında Mi Band 4 veya powerbank hediye.

Evet ben de alacağım. 4000TL'ye inmiş Mi Store'da. Yanında Mi Band 4 veya powerbank hediye.
Mi Store'a gitme şansım olsa bende alırdım. Ben şuan internet üzerinden kampanya kovalıyorum. Uygun fiyatta yakalarsam yapıştıracam direkt. Sony z5 i 4 sene kullanan ben bu telefonu banko 5 sene kullanırım n:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı