Çünkü Samsung Galaxy S11 Plus modelinde daha da yeni nesil kamera ve daha yeni nesil işlemci ve teknolojilerin barınacağını düşünüyorum. Muhtemelen Samsung Note 10'a göre biraz daha bağımsız kalacak. Samsung Galaxy S7 Döneminden bu yana hep o zamanlardan kalan aynı sensörün kullanıldığını duydum. Samsung, kamera uygulamasını sürekli optimize ediyordu görüntüyü iyileştirmek için. Ancak, Samsung Galaxy S11 modellerinde 48 megapixel veya üstü bağımsız yeni teknoloji bir sensör geleceğini duydum. Muhtemelen çiğ performansta sonunda ileri adım atacak bir kamera performansı bizi bekliyor.Neden Note 10 düşünmüyorsunuz? Gayet iyi yeniliklerle geliyor. ToF sensörü, %92.5 ekran gövde oranı, 12 GB Ram, SD 855 Plus vb.
Samsung'tan başka telefon sevemiyorum. Bana çok premium geliyor Samsung.Aslında şuan Mate 30 ailesi beklenmeli bence. Hem ABD yaptırım konusunda geri adım attı hemde inanılmaz kamera özellikleri ile geleceği söyleniyor.
Evet duvarın arkasını göstercekAslında şuan Mate 30 ailesi beklenmeli bence. Hem ABD yaptırım konusunda geri adım attı hemde inanılmaz kamera özellikleri ile geleceği söyleniyor.
Öyle değil. Sony IMX600 devasa kamerayla gelecek gibi bir haber okumuştum.(1 değil birçok kez okudum.) Yani herşey sızıntılar ile ilgili. Beklemek isterse insanlar S11'i de bekleyebilir.Evet duvarın arkasını göstercek![]()
Note 10'un ekran ortasındaki kamerasını hiç sevmiyorum. S10 ailesindeki gibi kenarda olsaydı Note 10 ailesi kesinlikle alırdım. Tam dikdörtgen (köşeli) telefonlar da çok hoşuma gitmiyor. Kalemini de çok kullanmayacağım için fazla gerek duymadım. ToF sensörü ve 12 GB RAM Note 10+ ile geliyor. Baz modelde ToF sensörü yok ve 8 GB RAM.Neden Note 10 düşünmüyorsunuz? Gayet iyi yeniliklerle geliyor. ToF sensörü, %92.5 ekran gövde oranı, 12 GB Ram, SD 855 Plus vb.
.Ağustos'un 7'sinde tanıtılacak Note 10'u pas geçmenizin sebebi nedir?
Mâdem almışken en yenisini istiyorsunuz, lansmana çok az gün kalmışken aradığınız cihaz bu sanırım. Zaten S10 serisi de boyut olarak Note serisinden pek farklı değil şu anda. S11'i beklemek uzun sürebilir. O kadar beklemenize değer yada değmez, arkadaşların da dediği gibi teknolojinin sonu yok.
Ama beklemek istiyorum diyorsanız, Note 10'a bir bakın derim.
Bu dedikleriniz yaşanma olasılığı ile beraber sadece birer sızıntı. Tamam, gerçek çıkabilir fakat 7 Ağustos'a kadar hiç birimiz emin olamayız.Note 10'un ekran ortasındaki kamerasını hiç sevmiyorum. S10 ailesindeki gibi kenarda olsaydı Note 10 ailesi kesinlikle alırdım. Tam dikdörtgen (köşeli) telefonlar da çok hoşuma gitmiyor. Kalemini de çok kullanmayacağım için fazla gerek duymadım. ToF sensörü ve 12 GB RAM Note 10+ ile geliyor. Baz modelde ToF sensörü yok ve 8 GB RAM.
Note 10'un ekran ortasındaki kamerasını hiç sevmiyorum. S10 ailesindeki gibi kenarda olsaydı Note 10 ailesi kesinlikle alırdım. Tam dikdörtgen (köşeli) telefonlar da çok hoşuma gitmiyor. Kalemini de çok kullanmayacağım için fazla gerek duymadım. ToF sensörü ve 12 GB RAM Note 10+ ile geliyor. Baz modelde ToF sensörü yok ve 8 GB RAM.
Ben de internette yazanların yalancısıyım. Dediğim gibi hem tasarımından hem de kalemi çok kullanmayacak oluşumdan Note serisi kullanmayı düşünmüyorum.Bu dedikleriniz yaşanma olasılığı ile beraber sadece birer sızıntı. Tamam, gerçek çıkabilir fakat 7 Ağustos'a kadar hiç birimiz emin olamayız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.