Samsung M33 5G mi yoksa Realme 8 mi?

Meshpack

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Telefon araştırırken bu iki telefon arasında kaldım. Çok oyun oynamam ama oyun oynayacağım zaman beni üzmesini istemiyorum. Sosyal medyada çok takılıyorum. Kamerası da iyi olursa sevinirim. Sizce hangi telefonu almalıyım? Samsung M33 5G mi yoksa Realme 8 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Telefon araştırırken bu iki telefon arasında kaldım. Çok oyun oynamam ama oyun oynayacağım zaman beni üzmesini istemiyorum. Sosyal medyada çok takılıyorum. Kamerası da iyi olursa sevinirim. Sizce hangi telefonu almalıyım? Samsung M33 5G mi yoksa Realme 8 mi?

Samsung alın Realme kendi cihazının arkasında durmuyor.

Samsung kamera konusunda çok iyi zaten sizin söylediğiniz model işinizi rahatlıkla görür.

Her iki cihaz da kamera olarak çok iyi değil. Realme 8 biraz daha iyi kamera tarafında. Ekran ve batarya olarak da Realme 8 daha iyi.

M33 donanım, ekran tazeleme hızı olarak daha iyi.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Şu an Samsung M33 5G almaya daha yakınım. Peki bu fiyat bandında tavsiye edebileceğiniz başka telefon var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı