Samsung M33 alınır mı?

Bütçe
6000

talhadinc2734

Femtopat
Samsung M33 alınır mı? 6000 TL bütçem var. Bu bütçeye göre biraz araştırdım en çok Note 10 s ve M33 tavsiye ediliyor. Sizce hangisi daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung M33 alınır mı? 6000 TL bütçem var. Bu bütçeye göre biraz araştırdım en çok Note 10 s ve M33 tavsiye ediliyor. Sizce hangisi daha iyidir?
M33 daha performanslı ve ekranı 120Hz. Note 10s ise suya dayanıklı ve Amoled ekran. SAR değeri açısından Note 10s daha güvenli duruyor. Eğer oyun oynamak için istiyorsan M33 Al. Günlük kullanım ve kaliteli ekran ayrıca daha zararsız bir cihaz almak istersen Note 10s'i öneririm

M23 modelinde ısınma sorunu yok, kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayın. Yine tutturmuşlar oradan buradan duydukları şeylerle telefonda ısınma sorunu var diye.

Hocam annemin telefonu A23. HayDay oynarken cihaz çok ısınıyor. Kusura bakmayın kulaktan dolma bilgiyle yorum yapmam. Ayrıca internete arama yaparsanız, (A23 ısınma sorunu) birçok insansın şikayetini de görürsünüz.

Şaka gibi Hayday oynarken cihaz ısınıyor diyor ya. Hangi telefon oyun oynarken ısınmıyor. Böyle bir telefon yok. Her telefon oyunda belli bir derece ısınır. Ayrıca A23 ve M23 farklı modeller.
M23ü A23 olarak yazdım. Kusura bakmayın. Ayrıca cihaz gerçekten ısınıyor. Yazmışsınızya “Hangi telefon oyun oynarken ısınmıyor” yüksek segment cihazlarda “HayDay” oynarken ısınmıyor.

M.23ü A23 olarak yazdım. Kusura bakmayın. Ayrıca cihaz gerçekten ısınıyor. Yazmışsınızya “Hangi telefon oyun oynarken ısınmıyor” yüksek segment cihazlarda “HayDay” oynarken ısınmıyor.

M23 kronik sorunlu falan değil. Kendim kullanıyorum. Ayrıca oyun oynarken ısınmayan cihaz yok. Bir miktar ısınma olacak tabii, yaz aylarında olduğumuzu da unutmamak lazım. Fakat cihaz kesinlikle sorunlu değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı