Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.026 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #11 BurakOBd dedi: Ne için? Genişletmek için tıkla... Kulaklik için.
B BurakOBd Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #12 @EfoWars peki A34 kullanımı uzun ömürlü olur mu mümkünse 3 yıl kullanmak istiyorum minimum donma takılma yapar mı? @Burak2134 aynı şekilde size de sorayım donma takılma yapar mı uzun ömürlü olur mu diye.
@EfoWars peki A34 kullanımı uzun ömürlü olur mu mümkünse 3 yıl kullanmak istiyorum minimum donma takılma yapar mı? @Burak2134 aynı şekilde size de sorayım donma takılma yapar mı uzun ömürlü olur mu diye.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 14 Kasım 2023 #13 A34 öneririm.
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.026 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #14 BurakOBd dedi: @EfoWars peki A34 kullanımı uzun ömürlü olur mu mümkünse 3 yıl kullanmak istiyorum minimum donma takılma yapar mı? @Burak2134 aynı şekilde size de sorayım donma takılma yapar mı uzun ömürlü olur mu diye. Genişletmek için tıkla... 5 sene güncelleme alacak güncellemesi bittikten sonra illaki yavaslar ama kullanılmaz hale geleceğini sanmıyorum. Annemede aldık kendisi memnun.
BurakOBd dedi: @EfoWars peki A34 kullanımı uzun ömürlü olur mu mümkünse 3 yıl kullanmak istiyorum minimum donma takılma yapar mı? @Burak2134 aynı şekilde size de sorayım donma takılma yapar mı uzun ömürlü olur mu diye. Genişletmek için tıkla... 5 sene güncelleme alacak güncellemesi bittikten sonra illaki yavaslar ama kullanılmaz hale geleceğini sanmıyorum. Annemede aldık kendisi memnun.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.315 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 14 Kasım 2023 #15 BurakOBd dedi: @EfoWars peki A34 kullanımı uzun ömürlü olur mu mümkünse 3 yıl kullanmak istiyorum minimum donma takılma yapar mı? @Burak2134 aynı şekilde size de sorayım donma takılma yapar mı uzun ömürlü olur mu diye. Genişletmek için tıkla... Hocam bataryalar ortalama 2 yıl sonra kötü performans gösteriyor zaten bu her telefonda var. Bataryayı garanti dolmadan değiştirtirsiniz olur biter. Donma kasma olacağını da sanmıyorum genel kullanımda.
BurakOBd dedi: @EfoWars peki A34 kullanımı uzun ömürlü olur mu mümkünse 3 yıl kullanmak istiyorum minimum donma takılma yapar mı? @Burak2134 aynı şekilde size de sorayım donma takılma yapar mı uzun ömürlü olur mu diye. Genişletmek için tıkla... Hocam bataryalar ortalama 2 yıl sonra kötü performans gösteriyor zaten bu her telefonda var. Bataryayı garanti dolmadan değiştirtirsiniz olur biter. Donma kasma olacağını da sanmıyorum genel kullanımda.
All The Way Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 2.036 Makaleler 1 14 Kasım 2023 #16 M33 A34'ün klasmanında değil. Kesinlikle A34 vaktinizi harcamayıp A34 alın indirim bitmeden.
B BurakOBd Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #17 Anlaım hepinize çok teşekkür ederim karar vermemde çok yardımcı oldunuz A34 alacağım radyoyuda yanımda taşırım artık.
Anlaım hepinize çok teşekkür ederim karar vermemde çok yardımcı oldunuz A34 alacağım radyoyuda yanımda taşırım artık.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.315 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 14 Kasım 2023 #18 BurakOBd dedi: Anlaım hepinize çok teşekkür ederim karar vermemde çok yardımcı oldunuz A34 alacağım radyoyuda yanımda taşırım artık. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapmanız daha sağlıklı olur zaten (deprem zamanı için). Pil değiştire değiştire uzun süre gider radyo.
BurakOBd dedi: Anlaım hepinize çok teşekkür ederim karar vermemde çok yardımcı oldunuz A34 alacağım radyoyuda yanımda taşırım artık. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapmanız daha sağlıklı olur zaten (deprem zamanı için). Pil değiştire değiştire uzun süre gider radyo.