Elektronik Samsung M34 9499TL!

EQUARIA

Hectopat
Katılım
28 Aralık 2020
Mesajlar
2.533
Makaleler
5
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Vergi iadesi başladı mi sahi? Bir ara sadece PttAVM muhabbeti dönüyordu, HB'den alınca alınabilir mi, bir bilgin var mı?
Ayrıca ürün güzel, paylaşım için teşekkürler.
 
Vergi iadesi başladı mi sahi? Bir ara sadece PttAVM muhabbeti dönüyordu, HB'den alınca alınabilir mi, bir bilgin var mı?
Ayrıca ürün güzel, paylaşım için teşekkürler.
Vergi iadesi henüz başlamadı. Yani başvuru sistemi açık değil fakat aşağıdaki gibi ibareler mevcut. Benim anladığım kadarıyla öğrencinin adına kesilmiş e-faturalar vergi iadesi için yeterli. Nereden alındığı fark etmiyor.
  • 25 Ekim 2023 tarihinde yapılan Resmi Gazete açıklamasıyla birlikte yükseköğretim öğrencileri 9.500 TL altındaki telefon, bilgisayar ve tabletleri vergi iadesi ile birlikte bir defaya mahsus alabilecekler.
  • 1 Kasım itibariyla alınan telefon, bilgisayar ve tabletler kapsam içerisindedir. 1 Kasım 2023 tarihinden önce satın alınan cihazlar 9.500 TL altında olsa bile Resmi Gazete açıklamasına göre sürece dahil edilemezler.
  • Faturada başvuruyu yapacak öğrencinin adı ve soyadı olmak zorundadır.
    Telefon için MAC ve IMEI ve varsa 2. IMEI bilgisi, satıcı VKN/TCKN, fatura no/ettn, fatura tarihi olmalıdır.
    Başvuru yapan öğrencinin telefon numarası kendi üstüne kayıtlı olmalı; annesi/babası dahil olmak üzere başka biri üzerine kayıtlı olan telefon numaraları ile başvuru yapılamaz.

 
Telefon ortalama bir telefon. Günlük kullanıma güzel basit oyunlar için de iyi 2 Günlük şarj ömrü oluyor çoğunlukla.
 
A ve M serisinde 7 ve 5 den aşağısı para verilmeyecek cihazlar. 9 bine sıfır onu alacağına git ikinci el A72 al kat be kat daha iyi.
Cidden öyle ama 9499TL için yaklaşık 4218TL vergi iadesi oluyor diyen birkaç yazı okudum. M35 özelliğinde bir telefon yaklaşık 5280TL için gayet iyi bir telefon bence.
Hızlı bir fiyat güncellemesi sonucu 9.999 TL olmuş ve artık vergi iade başvurusu bandında değil :), hayırlı olsun.
Az önce gördüm. Gerçekten üzüldüm. Aynı fiyatlara M33 yerine M34 almak çok daha iyi olurdu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı