Samsung M34 alınır mı?

Yaklaşık bir yıldır m34 kullanıyorum pil konusunda beni üzmedi 120hz'de bir gün götürürken güç tasarrufunda 1.5 günü net şekilde kapatıyor.

Yeni ve 6.000mAh'lık bir telefon için hayal kırıklığı yaratıyor ancak günü çıkarıyor.

Yeni ve 6.000mAh'lık bir telefon için hayal kırıklığı yaratıyor ancak günü çıkarıyor.
Hocam geceleri seninde şarjın çok gidiyor mu? Ekstra olarak günlük kullanımda aşırı erime olduğunu düşünüyorum benimde 1 yıl falan oldu alalı

J7 PRO 'yu 9 yıldır kullanıyorum...

5-6 yıl götürür bence.

Hocam geceleri seninde şarjın çok gidiyor mu? Ekstra olarak günlük kullanımda aşırı erime olduğunu düşünüyorum benimde 1 yıl falan oldu alalı
Dün gece uyurken ss aldım şarjımı mesela 9 saatte 16 gitmiş hiçbişey yapmazken

Ocak 2025: @warstr Evet, ciddi miktarda şarj harcıyor.

Mayıs 2025: Bu telefon 6000mAh pile sahip olsa da, 60 Hz kullanımda 5000mAh/120Hz kullanımda ise 4000mAh pil performansı gösteriyor. Bu telefona 25W şarj cihazı şart ancak ben pil ömrünün uzun olması için hızlı şarj kapalı + %80'de şarjı durdurma modunu kullanıyorum. Doğal olarak pil yarı yolda bırakmaya müsait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…