Hocam geceleri seninde şarjın çok gidiyor mu? Ekstra olarak günlük kullanımda aşırı erime olduğunu düşünüyorum benimde 1 yıl falan oldu alalıYeni ve 6.000mAh'lık bir telefon için hayal kırıklığı yaratıyor ancak günü çıkarıyor.
J7 PRO 'yu 9 yıldır kullanıyorum...Merhaba, uzunca bir süre A34'ün düşmesini bekledim fakat fırsatı yakalayamadım. *vergi indirimli alacağım.
M34 şu an Samsung Store'da öğrenci indirimi ile 9.499₺'ye düşüyor. M34, A34'e göre işlemci ve RAM dezavantajda ama pil avantajı var.
Samsung Galaxy A34 5G (8 GB / 128 GB) - Samsung Galaxy M34 5G Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy A34 5G (8 GB / 128 GB) - Samsung Galaxy M34 5G özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
M34 4 yıl Android güncellemesi, 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak, güncellemelerden sonra kasmaya başlaması kötü olur.
Dün gece uyurken ss aldım şarjımı mesela 9 saatte 16 gitmiş hiçbişey yapmazkenHocam geceleri seninde şarjın çok gidiyor mu? Ekstra olarak günlük kullanımda aşırı erime olduğunu düşünüyorum benimde 1 yıl falan oldu alalı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.