Samsung M34 alınır mı?

Yine de bir gün çıkartıyor mu rahatça?
Çıkarıyor, be 60Hz pil tasarrufu kapalı %80 sınırlaması açık şekilde kullanıyorum. Ona rağmen çıkarıyor.

Cihaz akşamları bence fazla tüketim yapıyor, bu yüzden "Modlar" bölümünden ottomatik güç tasarrufu yapabilirsiniz.

Çıkarıyor, be 60Hz pil tasarrufu kapalı %80 sınırlaması açık şekilde kullanıyorum. Ona rağmen çıkarıyor.

Cihaz akşamları bence fazla tüketim yapıyor, bu yüzden "modlar" bölümünden ottomatik güç tasarrufu yapabilirsiniz.

Hocam ben 60 Hz sevmiyorum 6000MHA batarya olduğu halde ve pil kısıtlaması falan olduğu halde anca yetmesini biraz garipsedim bir ara 2. el S20 FE kullandım ikindi vakitleri pili bitiyordu dayanmıyordu onun kadar değildir değil mi? Akşam da biraz yetsin yeter.

@Prime Ghost Günü çıkarır ancak 6000 mAh gerçekte 5000mAh gibi hissettirecek.

@Prime Ghost günü çıkarır ancak 6000 mAh gerçekte 5000MAH gibi hissettirecek.
Evet dediğiniz gibi 5000MAH gibi hissettiriyor yazılım güncellemesi yaptım One UI 6.1'e güncelledim ilk 10 dk biraz kastı sonra düzeldi şu an fiyatına göre idare eder.
Kılıfsız kullanmak bu arada gerçekten berbat alacak olan olursa kılıfsız kullanmasın ve sipariş verirken kılıf ve koruma camıda sipariş etsin ben telefoncularda bulamadım ne yazık ki.

M34 e, redmi note 13 den daha iyidir diyebilir miyiz acaba. çok kararsız kaldım, yardımcı olabilir misiniz.

A25 de düşünüyorum ama 2500 daha pahalı.

Son düzenleme:
M34'e, Redmi Note 13'ten daha iyidir diyebilir miyiz acaba. Çok kararsız kaldım, yardımcı olabilir misiniz?

A25 de düşünüyorum ama 2500 daha pahalı.
Note 13 daha iyi bence, M34'te arayüzde ara ara kasma oluyor alacaksan ona göre alabilirsin ben bu yüzden iade ettim. A25 alma M34'ten farkı yok hocam fazla para vermeye kesinlikle değmez.

Note 13 daha iyi bence, M34'te arayüzde ara ara kasma oluyor alacaksan ona göre alabilirsin ben bu yüzden iade ettim. A25 alma M34'ten farkı yok hocam fazla para vermeye kesinlikle değmez.
Sağ olun yorumunuz için. M34 biraz daha eski bir model ama işlemcisini vesaire genel olarak övülen bir model yorumlarda gördüğüm kadar. Biraz daha düşüneyim en iyisi...

@ideaid Eğer 2. el telefonlar ile tecrübeniz varsa test etmeyi biliyorsanız bence 2. ele yönelin ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz ben acele ettim sipariş ettim 1 hafta para iade bekledim iyice düşünüp ihtiyacınıza göre karar verin ve acele etmeyin.

1 yıla yakın oldu. Cihaz ile ilgili güncellemeler yapayım.

Telefonun 120Hz ekranı var ancak zaten pili hızlı tüketen cihaz, sadece 1 yaşındaki bir cihaza göre su gibi pili içmeye (harcamak demiyorum) başlıyor.

Telefonda hafif donmalar var, bu yüzden güç tasarrufunu açmamayı tercih ediyorum. Yinede geceleri daha az pil harcaması için adaptif güç tasarrufunu eğitmeye başlamak iyi bir fikir olabilir.

128 GB depolama gayet yeterli. 6+6 GB RAM'de beni hiç yarıyolda bırakmadı.

Fotoğraf çekerken gecikme yapabiliyor, resim çekmeden önce Kamera uygulamasını birkaç defa açarak programı önbelleğe oturtun.

Sonuç olarak öğrenci indirimi ile parasına değmiş oldu. M34 alınır mı diye soracaklara yararlı olur umarım.

Son düzenleme:
@Turgineer RAM+ ufakta olsa açık kalması şarjı kullanır. Konum kapalı, yakındaki cihaz taraması kapalı, bağlı cihazlar ayarlar kapalı şeklinde kullanırsan daha iyi ekran süreleri alırsınız. Giriş seviyesindeki telefonları genellikle RAM+ açık olmasını tavsiye ediyorlar. S serilerinde kapalı olunca performans artışını ve pil performansını hissedilebiliyor. 60Hz kapatırsanız artı olarak ekran süresine etki edecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı