Samsung M471A1K43CB1-CTD ile uyumlu çalışacak RAM önerisi

Ocsh

Hectopat
Merhabalar, HP Pavilion Gaming 15-DK0021NT kullanıcısıyım. Bilgisayarın içinde Samsung M471A1K43CB1-CTD bellek mevcut. 8 GB, 2666 MHz, CL19 DDR4 SO-DIMM bir bellek.

8 GB bir bellek daha almak istiyorum, aynı bellekten sıfır satılmadığı ve ikinci ele güvenmediğim için aynı özelliklerde Crucial CT8G4SFS8266 ve Kingston ValueRam KVR26S19S8/8 belleklerinden birisini alacağım ama hangisi seçemedim. Boyut, MHz, CL, fiyat olarak ikisi de aynı, bir öneriniz var mıdır hangisini seçmek gerektiği hakkında?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ram yükseltmesi yapacağım da acaba aldınız mı aldıysanız hangisini aldınız bir sıkıntı yaşadınız mı?
Ben de ram yükseltmesi yapacağım da acaba aldınız mı aldıysanız hangisini aldınız bir sıkıntı yaşadınız mı?

Crucial olan modeli aldım fıstık gibi çalıştı bir sorun yaşamadım. Kingston alsaydım onda da bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum ama.

Teşekkür edderim dostum

Crucial olan modeli aldım fıstık gibi çalıştı bir sorun yaşamadım. Kingston alsaydım onda da bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum ama.

Dostum teşekkür ederim, bir ricam daha olacak eğer mümkünse CPU-Z'den görüntüsünü paylaşabilir misin RAM'lerin?

Şu an attığınız modelin stokları bitmiş bunun muadili bir ram önerebilir misiniz?
8GB 2666MHz CL19 DDR4 SODIMM Google'da aradım, piyasada şu an bu var: Crucial CT8G4SFRA266. Farklı üreticilerden parçalarla, farklı bir üretim serisi olduğu için başka bir ürün şeklinde satılıyor olabilir. Aynı özelliklerde, aynı markadan olduğu için en yakın ürün herhalde bu olacaktır ama önceki mesajımda da dediğim gibi, aynı özelliklerde adı sanı bilinen bir markadan ram alırsanız sorun çıkaracağını düşünmüyorum, fiyatını veya rengini en sevdiğinizi bile alabilirsiniz.

Teşekkür edderim dostum

Dostum teşekkür ederim, bir ricam daha olacak eğer mümkünse CPU-Z'den görüntüsünü paylaşabilir misin RAM'lerin?
Laptop bozuldu, HP servisinin 2 ay çilesini çektikten sonra iadesini istedim, o yüzden malesef atamayacağım. RTX 3000'ler de çıkmışken masaüstüne yönelmek için güzel zaman, öneririm.

Merhabalar, HP Pavilion Gaming 15-DK0021NT kullanıcısıyım. Bilgisayarın içinde Samsung M471A1K43CB1-CTD bellek mevcut. 8 GB, 2666 MHz, CL19 DDR4 SO-DIMM bir bellek.

8 GB bir bellek daha almak istiyorum, aynı bellekten sıfır satılmadığı ve ikinci ele güvenmediğim için aynı özelliklerde Crucial CT8G4SFS8266 ve Kingston ValueRam KVR26S19S8/8 belleklerinden birisini alacağım ama hangisi seçemedim. Boyut, MHz, CL, fiyat olarak ikisi de aynı, bir öneriniz var mıdır hangisini seçmek gerektiği hakkında?

Teşekkürler.

Bunu alabilirsin alan bir kişinin yorumu:

MSI GL63 8RD model laptopumdaki M471A1K43CB1-CTD model Samsung marka RAM\'le çift kanal olarak çalıştı, herhangi bir problem olmadı. Ürün 2 günde elime ulaştı. Kahve ikramı için de teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı