Samsung M5 27" alınır mı?

591529

Hectopat
Makaleler
1
Sorum basit. Fiyatına göre görüntü kalitesi, renk doygunluğu, keskinliği, akıcılığı nasıldır? TV arayaşına girdim fakat bu bütçede adamakıllı TV bulamadığımdan bu Smart monitörü almaya karar verdim. Bu model daha çok TV gibi mi yoksa monitör gibi mi hissettiriyor? Ayrıca kafama takılan bir diğer soru HDR özelliği var mı?

Monitör ve TV arasında bir cihaz. VA panel olduğu için iyi siyahlar ve kesinlik görürsün ama akıcılık vasat gelir. TV formatına daha çok yakın. Ben şahsen bunu alıp sistem bağlamam.
HDR özelliği var. Fakat performansı kötüdür. çünkü 250cd parlaklık yazılmış. HDR için minimum 400cd parlaklık gerekir.

Monitör ve TV arasında bir cihaz. VA panel olduğu için iyi siyahlar ve kesinlik görürsün ama akıcılık vasat gelir. TV formatına daha çok yakın. Ben şahsen bunu alıp sistem bağlamam.
HDR özelliği var. Fakat performansı kötüdür. çünkü 250cd parlaklık yazılmış. HDR için minimum 400cd parlaklık gerekir.
Konsol için kullanacaktım zaten. Mesela televizyonda ki 60 FPS aşırı akıcı hissettiriyor bundan önceki kullandığım monitörde ise berbat hissettiriyordu. Zaten normalde TV arıyordum bu bütçede bulamadım. Öneriniz var mı acaba? 27" üzeri renkleri düzgün akıcı bir görüntü önceliğim (60 hz yeterli).

Konsol için kullanacaktım zaten. Mesela televizyonda ki 60 FPS aşırı akıcı hissettiriyor bundan önceki kullandığım monitörde ise berbat hissettiriyordu. Zaten normalde TV arıyordum bu bütçede bulamadım. Öneriniz var mı acaba? 27" üzeri renkleri düzgün akıcı bir görüntü önceliğim (60 Hz yeterli).

MSI Pro MP273P Monitör MSI genel olarak renk kalitesinde üzmez.
Philips 272E2FA/00 Monitör bu iki monitör arasında seçim yapabilirsin. Konsol performanslarını bilmiyorum yalnız o konuda nötrüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00