Samsung M7 Smart monitör duvar askı aparatı önerisi

anilu2

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Samsung M7 Smart monitör aldım. Duvara asıp kullanmak istiyorum. Fakat buna hangi askı aparatı uygun olur bilemedim. Kullanan ya da bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Sabit: (Yıllardır TV salonda bunun benzerine takılı, sağa sola kayar istersen. Yukarı aşağı yok.)

Öne arkaya çekilebilir olanı:

Önerim 1. seçenek olacaktır. Eğer yatağa doğru çevirme gibi bir senaryon yok ise.

Sabit olması daha iyi. Fakat şöyle bir durum var ekranın arkasında 4 tane delik var kare şeklinde. Kılavuzda ise Vesa 200x200 vida gösteriliyor. Bu attığınız sabit olan uygun mudur acaba

Sabit olması daha iyi. Fakat şöyle bir durum var ekranın arkasında 4 tane delik var kare şeklinde. Kılavuzda ise Vesa 200x200 vida gösteriliyor. Bu attığınız sabit olan uygun mudur acaba
Araştırma yapabildiniz mi? bende aynı monitör için duvar aparatı arıyorum.

Sabit olması daha iyi. Fakat şöyle bir durum var ekranın arkasında 4 tane delik var kare şeklinde. Kılavuzda ise VESA 200x200 vida gösteriliyor. Bu attığınız sabit olan uygun mudur acaba

Araştırma yapabildiniz mi? Bende aynı monitör için duvar aparatı arıyorum.

Samsung'un sitesinden baktığımda 20cmx20cm (200mmx200mm) olduğu yazmakta. Uygundur. Teknosa, MediaMarkt gibi mağzalardan da görerek alabilirsiniz. Benzer fiyatlara satılıyor.

İfadeler: GYD
Araştırma yapabildiniz mi? Bende aynı monitör için duvar aparatı arıyorum.

LG universal askı aparatı aldım. Vida bulması biraz zor aparatın kutusundan çıkan vidalar uymadı. Kalın ve kısa bir vida tipi var. Uyan kısalıkta bulamadım ben fakat biraz daha uzun olanını buldum monte ederken somunla vidayı biraz yükselttim ve tam oturttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…