Sabit olması daha iyi. Fakat şöyle bir durum var ekranın arkasında 4 tane delik var kare şeklinde. Kılavuzda ise Vesa 200x200 vida gösteriliyor. Bu attığınız sabit olan uygun mudur acabaSabit: (Yıllardır TV salonda bunun benzerine takılı, sağa sola kayar istersen. Yukarı aşağı yok.)
![]()
DOĞABİLİŞİM Bayırtech Tüm Markalar Ile Uyumlu Televizyon Duvar Asma Aparatı 42-49-55-65-75-85'' arası. - Fiyatı, Yorumları
DOĞABİLİŞİM Bayırtech Tüm Markalar Ile Uyumlu Televizyon Duvar Asma Aparatı 42-49-55-65-75-85'' arası. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Öne arkaya çekilebilir olanı:
![]()
Genel Markalar Lcd Led Plazma Tv Askı Aparatı Hareketli Üç Kollu 82-102cm 32'42' - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Lcd Led Plazma Tv Askı Aparatı Hareketli Üç Kollu 82-102cm 32'42' yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Önerim 1. seçenek olacaktır. Eğer yatağa doğru çevirme gibi bir senaryon yok ise.
Araştırma yapabildiniz mi? bende aynı monitör için duvar aparatı arıyorum.Sabit olması daha iyi. Fakat şöyle bir durum var ekranın arkasında 4 tane delik var kare şeklinde. Kılavuzda ise Vesa 200x200 vida gösteriliyor. Bu attığınız sabit olan uygun mudur acaba
Sabit olması daha iyi. Fakat şöyle bir durum var ekranın arkasında 4 tane delik var kare şeklinde. Kılavuzda ise VESA 200x200 vida gösteriliyor. Bu attığınız sabit olan uygun mudur acaba
Araştırma yapabildiniz mi? Bende aynı monitör için duvar aparatı arıyorum.
Araştırma yapabildiniz mi? Bende aynı monitör için duvar aparatı arıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.