Şuan kullanıyorum 8bit monitör (6+FRC) HDMI kablosu içinden zaten çıkıyor DP almaya değer bir fark var mı bence var çünkü NVIDIA G-Sync özelliği sadece DP kablosu ile çalışıyor senin için önemli değilse HDMI yeterli eğer G-Sync önemliyse bunu önerebilirim: PAUGGEENTDP1420 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daMonitörüm 10bit renk destekliyor fakat DP kablosu ile. Bende HDMI var, DP kablosu almaya değer bir fark mı? 8bit ile farkı?
G-Sync kullanmıyorum ozaman gerek yok. AMD kullanıcısıyım.Şuan kullanıyorum 8bit monitör (6+FRC) HDMI kablosu içinden zaten çıkıyor DP almaya değer bir fark var mı bence var çünkü NVIDIA G-Sync özelliği sadece DP kablosu ile çalışıyor senin için önemli değilse HDMI yeterli eğer G-Sync önemliyse bunu önerebilirim: PAUGGEENTDP1420 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hdmi üzerinden freesync kullanabiliyorsan gerek yok. Her monitör hdmi üzerinden freesync desteklemiyor.G-Sync kullanmıyorum ozaman gerek yok. AMD kullanıcısıyım.
O zaman gereksiz masraf etmeyin.Kullanabiliyorum evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.