R Resul T Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #1 Samsung MZVLQ512HALU-000H1 SSD'm Samsung Magician sonuçlarına göre 1259 MB okuma / 258 MB yazma hızı gösteryior. Yazma hızı neden bu kadar düşük acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2020
Samsung MZVLQ512HALU-000H1 SSD'm Samsung Magician sonuçlarına göre 1259 MB okuma / 258 MB yazma hızı gösteryior. Yazma hızı neden bu kadar düşük acaba?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.755 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #2 Crystal Disk Mark testi de yapar mısın? Bir de ne kadar süredir çalışıyor? Artı 0 Eksi
KS KS R Resul T Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #3 Kasımın dokuzunda aldım pc yi , 2 ay olmadı daha.. Sanırım ssd nin normal hızı bu şekilde 142 saat çalışma süresi BerkayZ87 dedi: Crystal Disk Mark testi de yapar mısın? Bir de ne kadar süredir çalışıyor? Genişletmek için tıkla... . Son düzenleme: 3 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Kasımın dokuzunda aldım pc yi , 2 ay olmadı daha.. Sanırım ssd nin normal hızı bu şekilde 142 saat çalışma süresi BerkayZ87 dedi: Crystal Disk Mark testi de yapar mısın? Bir de ne kadar süredir çalışıyor? Genişletmek için tıkla... .
N napalmdeth Femtopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #4 @Resul T Merhabalar. Aynı sorun bende de mevcut. Çözüme nasıl kavusturdunuz? Artı 0 Eksi
KS KS R Resul T Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #5 napalmdeth dedi: @Resul T merhabalar. Aynı sorun bende de mevcut. Çözüme nasıl kavusturdunuz? Genişletmek için tıkla... Efenim bir çözüme kavuşamadım. Aynı şekilde kullanıyorum. Yazma hızının düşük olması pek de bir fark yaratmıyor. İki SSD arası aktarım yaparken 20 GB'lık dosyayı 1 -2 dakikada işleyebiliyor. Okuma hızı yüksek olduğu için bir sorunum yok. Konuyu acaba bir çözümü var mıdır? Diye açmıştım ancak bir öneri gelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
napalmdeth dedi: @Resul T merhabalar. Aynı sorun bende de mevcut. Çözüme nasıl kavusturdunuz? Genişletmek için tıkla... Efenim bir çözüme kavuşamadım. Aynı şekilde kullanıyorum. Yazma hızının düşük olması pek de bir fark yaratmıyor. İki SSD arası aktarım yaparken 20 GB'lık dosyayı 1 -2 dakikada işleyebiliyor. Okuma hızı yüksek olduğu için bir sorunum yok. Konuyu acaba bir çözümü var mıdır? Diye açmıştım ancak bir öneri gelmedi.
N napalmdeth Femtopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #6 @Resul T her şeyin çözümü olacak bır uygulama yaptım. Format attım ve sorun cozuldu. Bılgınıze. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi