509401
Hectopat
Yani 8K alırım alırsam merak ettim ne düşündüğünüzü teşekkürler.
8K almak aşırı mantıksız şu an 8kyı kullanabileceğiniz bir alan yok.
Yani 8K alırım alırsam merak ettim ne düşündüğünüzü teşekkürler.
Anladım teşekkür ederim.8K almak aşırı mantıksız şu an 8kyı kullanabileceğiniz bir alan yok.
Oyunlar olabilir belki. Veya videolar,filmler. Tabi video ve filmler için şuan biraz erken ama Geleceğe dönük olur. 8k oyunda zaten yavaş yavaş oluşmaya başladı.8K almak aşırı mantıksız şu an 8kyı kullanabileceğiniz bir alan yok.
Doğrudur.Oyunlar olabilir belki. Veya videolar,filmler. Tabi video ve filmler için şuan biraz erken ama Geleceğe dönük olur. 8k oyunda zaten yavaş yavaş oluşmaya başladı.
Oyunlar olabilir belki. Veya videolar, filmler. Tabii video ve filmler için şu an biraz erken ama geleceğe dönük olur. 8K oyunda zaten yavaş yavaş oluşmaya başladı.
Series x destekliyor. Onun dışında Bilgisayar bağlayıp oynayabilir. Veya ileride GFN 8k desteği olursa onla.Hocam televizyonda oyunu nasıl oynayacak? Konsollar 4K destekliyor filmler içinse daha çok var ondan artan kalan parayla daha iyi şeyler alabilir.
Series X destekliyor. Onun dışında bilgisayar bağlayıp oynayabilir. Veya ileride GFN 8K desteği olursa onunla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.