Samsung Note 10+ Knox Sayacı Nasıl Sıfırlanır?

Ercan Root

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, benim telefonum yurt dışı kayıtlı IMEI'li cihaz. Ne yaptıysam şu Samsung Pass, Güvenli Klasörü (Secure Folder) çalıştıramadım. Ha, ayrıca Samsung Watch saatim var. Uygulamada onu da bağlanamıyorum. Neymiş, rootlu olduğu için açamıyormuşum. Yahu, bilen varsa yazsın bu uygulamaları nasıl çalıştırırım. Birkaç yabancı sitelerde rootu gizlemek işe yarayabilir diyolar. Margix'i kurun ve kökü gizlemek için kullanın, böylece bu hizmetleri tekrar kullanmanıza izin verilebilir, diyolar. Yazılım işiyle uğraşan yapabilen varsa yazsın lütfen.

Site bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, benim telefonum yurt dışı kayıtlı IMEI'li cihaz. Ne yaptıysam şu Samsung Pass, güvenli klasörü (secure folder) çalıştıramadım. Ha, ayrıca Samsung Watch saatim var. Uygulamada onu da bağlanamıyorum. Neymiş, rootlu olduğu için açamıyormuşum. Yahu, bilen varsa yazsın bu uygulamaları nasıl çalıştırırım? Birkaç yabancı sitelerde rootu gizlemek işe yarayabilir diyorlar. Margix'i kurun ve kökü gizlemek için kullanın, böylece bu hizmetleri tekrar kullanmanıza izin verilebilir, diyorlar. Yazılım işiyle uğraşan yapabilen varsa yazsın lütfen.

Site bu.

Android 4.4 ve üstünde Knox sıfırlanmaz ama gizleyebilirsiniz.
Magisk ile rootlanmışsas magishide kullanın o rootu gizler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı