Samsung Note 3 Cepte Taşınır Mı ?

YaLçıN.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Note 3 almayı düşünüyorum ama şöyle bir sıkıntım var; telefonu cepte taşıyıcam, cepteyken herhangi bi rahatsızlık veriyor mu ? Egilmeye falan engel oluyor mu ? Varsa tecrübesi olan yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben denemiştim cebe giriyor ya. Bende de Asus Zenfone 5 var boy olarak aynı sadece genişlik olarak biraz daha dar. Zenfone 5 de rahatsızlık vermiyor.

Note 2 kullanıyorum. 1.5 yıldır bir sorun yaşamadım. Ama iyi bir kılıf almanı öneririm. Çizilmeye falan çok etkisi oluyor ve koruyucu olarak çok işe yarıyor. Çok iyi bir telefon bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

fatih52 katılıyorum ekrana dayanıklı bir ekran koruyucu ve yanlar içinde çelik bumber kılıf alınca sapasağlam olur
tek sıkıntım kime sorsam cepte zor taşınıyor dediler egilmeme falan engel olmazsa sorun yok :D işim gereği dosya falan yerleştirirken dolaplara eğilmem gerekiyor :D

Öncelikle cebin boyutuna bağlı. Ama genel olarak hiçbir engeli olmuyor. Bazı okulların el bile girmeyen cebe sahip pantolonlarının cebine sokmaya çalışırsan başarılı olamazsın.

Şöyle söyleyeyim giydiğin elbiselerin cebi biraz derin olursa daha iyi olur. Kot giysilerde belki sorun olur senin için ama bir süre sonra alışıyorsun. Ben inşaatta çalıştığım halde bir sorun yaşamıyorum. 3-5 güne alışırsın bence. Çok kafana takma alışıp cebinde telefon olduğunu bile unuttuğun gün olacak.

zaten fazla dar bir pantolon giymiyorum normal. el girecek kadar da cebi oluyor çoğu pantolonumun :D
peki internette distribütör garantili satan sağlam bildiginiz siteler var mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı