Samsung Galaxy Note 3 Isınma Sorunu

Aynı sorun bende de var. Telefonun iadesini ya da yurt dışı modeli ile değişimini talep etsek kabul görür mü? Ya da telefonun ısınmasından dolayı geri iade hakkımız var mı tüketici olarak ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer cihazı aldığınız süreden bu yana 1 hafta geçmediyse iade edebilmeniz gerek.

1 hafta geçti ama yazılım güncellemesiyle düzeltileceğini duymuştum o yüzden iade yapmadım ama güncelleme gelmedi ve ısınma devam ediyor. Bazen kendi kendini yeniden başlatıyor. Telefon ne darbe ne de başka bir hasar görmedi. Sıfırdan bile iyi durumda gözüm gibi baktığım halde bu sorun başıma geliyor. Isınması da cabası.

Öncelikle herkese merhabalar :)

4 Gün önce Türkiye sürümü Note 3 cihazımı severek beğenerek aldım.
Bu 4 günde çeşitli uygulama ve oyun yükleyip kullandım Recep ve Ali Bey'in note 3 videosunu izlemiştim zaten.
Bu süreç içerisinde cihazımın Facebook uygulamasını kullanırken bile ısındığını farkettim. Daha cihazın birçok özelliği kapalı olmasına rağmen (Çoklu ekran modu,GPRS,Şebeke bile sadece GSM modunda , temazsız kontrol vb.)
Isınan bölge kameranın olduğu bölüm ve akranın üst kısmı (ön kamranın ve sensörlerin bulunduğu yer).
Daha kış ayın bu cihaz böyle ısınıyor ise kim bilir yazın sıcaklarda ısındığında bu cihaza ne olur? (Tahminimce garantiye gider ve teknik servis kullanıcı hatası deyip geri gönderecektir. Daha önceden başıma başka bir cihazda benzeri bir problem gelmişti)

Türkiye Sürümü NOTE 3 kullananlar sizde de böyle bir ısınma var mıdır?
Cihazdaki bu sıcaklık normal midir?

Facebook uygulamasında sıcaklık hissedilir derecede , Real Racing 3 ve GT Racing Oyunlarında Sıcaklık soğukta iki elinin arasına al telefonu ısıtacak derecede.

Bende de aynı sorun var hatta hava soğuk olduğunda telefonla elimi ısıtıyorum.

Benim bir arkdaşım da Note 3 kullanıcısı. O da ısınmadan şikayetçi. Note 3 gibi bir telefonun soğutma teknolojisinin bu kadar az gelişmiş olması gerçekten tuhaf bir durum.

Bu gün itibariyle ben de Note 3 kullanıcıları arasına katıldım ve ilk dikkatimi çeken durum fazla ısınması oldu. İşin kötüsü telefonun garantisi var ancak faturası kayıp. Samsung yetkililerinin verdiği bilgiye göre garantiden yararlanabiliyorum ancak değişim işleminde anlam veremediği bir şekilde fatura istiyorlar. Bu ısınma problemi yüzünden başım yapabilir diye düşünüyorum bakalım başımıza neler gelecek :)

Arkadaşlar bende 1 ay önce bir not3 aldım telefon hakikaten mükemmel. Ama gel gelelim bilmediğim bir tarafı varmış ki tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratan şu aşırı ısınma olayı. Bu telefonda mesela facebookta dolaşırken yada gün boyu açıkken normal görüşmeler esnasında da çok abes bir ısınma söz konusu. Ve mecburen fc yi kapatıyorum. Hele hele bi ara asfalt 8 yükledim ki neredeyse duman çıkacak diye oyunu kaldırıp attım. Yani durum böyle. Aslında ben Recep BALTAŞ arkadaşımızın yutube deki tanıtımından sonra z1 almaya karar kılmıştım.
Bayiye gittiğimde z1 istediysemde ama söylenen sony istanbulda servis problemi olduğu için hiç bir bayi almak istemiyor denildi. Ama ilede istersen getirtiriz E tabi bende tereddüt ettim. Onun üzerine bu not 3 de karara vardım. Ama ne yalan canımı sıkıyor. Yine aklımda Sony z2 var. FOTO IMAGE042.jpg Selam ve saygılar.

Allah Allah, olaya bak ya.. Ben de Note 3 alacağım. Çok kararsızım ama öyle bi telefonda da bu tür problemler varsa fikrim değişecek herhalde :(

Arkadaşlar, Android telefonlarda genel sorun işlemci hatası. Isınmaya başladığında tek yapmanız telefonu yeniden başlatmak. Bu kadar basit.

Samsung çıkardığı akıllı telefonlarla tüm markaları eziyor. Hakkını vermek lazım ama sorunları bitmiyor. Bitmemesi yetmiyormuş gibi ürünlerinin arkasında durmuyor. Belkide en çok ürün satıp kâr ettiği ülkeyiz ama ne saygı ne de hizmet var. Çöpe atacak paranız olsa bile almayın başınız ağrımasın. Bu durumdan dolayı artık Samsung ürünleri kullanmıyorum ve kullanmamaya özen gösteriyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı