Samsung Note 3 , LG G3 , İphone 5S

Aslında ben Z2 değil Z3 Compact tercih ederdim. 5" ten büyük istersen diye Z2'yi önerdim. Şahsen ben siyah olanını çok beğendim bunun yanı sıra cihaz Snapdrogon 801 barındırıyor. Oldukça kaliteli bir kameraya sahip. Su ve toza karşı dayanıklı. Sony diğer markalara kıyasla biraz daha fazla güncelleme desteği sunuyor. Sanırım bu kadar neden yeterli.:)

Aslında ben Z2 değil Z3 Compact tercih ederdim. 5" ten büyük istersen diye Z2'yi önerdim. Şahsen ben siyah olanını çok beğendim bunun yanı sıra cihaz Snapdrogon 801 barındırıyor. Oldukça kaliteli bir kameraya sahip. Su ve toza karşı dayanıklı. Sony diğer markalara kıyasla biraz daha fazla güncelleme desteği sunuyor. Sanırım bu kadar neden yeterli.:)

Z3 Compact Bana açıkçası küçük geliyor 4.6 inç ekrana mevcut sonuçta ayrıca lg g3 tede Snapdrogon 801 bulunuyor. ve g3`e L güncellemesi gelmiş bulunmakta arkadaşlar note 3`ü hiç düşünme dedikleri için note 3 `ü tercih listemden çıkardım ve İphone 5s Veya LG G3 almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı