Çetin Köse Hectopat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 30 Yer Kapaklı, Tekirdağ, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2014 #31 Son bir sorum olacak ekran değeri kaç ppı ? Ve touchwiz özelliği var mı acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2014
alicebbar Megapat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 177 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 22 Mayıs 2014 #32 Touchwiz arayüz o hepsinde var. Ekran piksel yoğunluğu 386 PPI.
Çetin Köse Hectopat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 30 Yer Kapaklı, Tekirdağ, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2014 #33 Teşekkür ederim.İnsan gözünün algılayacağı değer 300 PPI olarak biliniyor kalan kısmını göz algılayamadığı için de önem arz etmiyor.
Teşekkür ederim.İnsan gözünün algılayacağı değer 300 PPI olarak biliniyor kalan kısmını göz algılayamadığı için de önem arz etmiyor.
alicebbar Megapat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 177 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 22 Mayıs 2014 #34 Aynen öyle kardeşim.
Çetin Köse Hectopat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 30 Yer Kapaklı, Tekirdağ, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2014 #35 Telefonu Arçelikten alacağım siparişini şimdi veriyorum hayırlısı diyorum artık bakalım fiyat konusunda ne diyecekler çokta merak ediyorum açıkçası
Telefonu Arçelikten alacağım siparişini şimdi veriyorum hayırlısı diyorum artık bakalım fiyat konusunda ne diyecekler çokta merak ediyorum açıkçası
alicebbar Megapat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 177 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 22 Mayıs 2014 #36 Oradan neden alıyorsun ki? Git Teknosa'dan Samsung'dan al. Ben Akakçe'den almıştım KVK garantili.
Çetin Köse Hectopat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 30 Yer Kapaklı, Tekirdağ, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2014 #37 Tanıdık var açıkçası belki biraz daha uyguna alır diye düşündüm ama garantisi nasıl olur nasıl sağlanır onu hiç sormadım merak ettim şimdi gerçekten
Tanıdık var açıkçası belki biraz daha uyguna alır diye düşündüm ama garantisi nasıl olur nasıl sağlanır onu hiç sormadım merak ettim şimdi gerçekten
alicebbar Megapat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 177 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 22 Mayıs 2014 #38 Bence tanıdık vs koyma araya, KVK olur Genpa olur bilindik bir servisi varsa problem yok ama, yoksa sorun olabilir arıza çıkardığında. Akakçe'ye bak birde garantili olanlarda uygun fiyatlı bir şey bulabilirsin belki.
Bence tanıdık vs koyma araya, KVK olur Genpa olur bilindik bir servisi varsa problem yok ama, yoksa sorun olabilir arıza çıkardığında. Akakçe'ye bak birde garantili olanlarda uygun fiyatlı bir şey bulabilirsin belki.
Çetin Köse Hectopat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 30 Yer Kapaklı, Tekirdağ, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2014 #39 Haklısın bir araştırayım ona göre İnternet'ten alacağım olmazsa yada buradaki teknosaya samsung bayiine gidip bakacağım.
Haklısın bir araştırayım ona göre İnternet'ten alacağım olmazsa yada buradaki teknosaya samsung bayiine gidip bakacağım.
alicebbar Megapat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 177 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 22 Mayıs 2014 #40 Samsung Galaxy Note 3 (KVK Garantili) 32GB - Ekopasaj.com Suna bakar mısın? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2014