Samsung Note 3 N9000 mı, N9005 mi?

Kenarları kesinlikle soyulacak ona eminiz :) Peki siz Note 3 almakta kararlı mısınız? Yani şu iki cihazdan birini seçin yeterli mi diyorsunuz?

İnce bir kılıf ile soyulmasını engellersiniz ancak başka çözüm ne yazık ki yok. Model konusunda ise malesef ne söylesem yalan olacak :( Yine iş size kalacak. Ama kullanan ve bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan bir arkadaş yardım edecektir diye düşünüyorum.

2 aydır Note 3 kullanıyorum N9000 modelini gayet memnunum.

N9005 modelinde farklı işlemci ve farklı özellikler mevcut ama 4k video çekimi çok gereksiz bir özellik yani o da video çekiyor buda ve N9000 modelinin kamerası da bence çok iyi.

Ayriyeten kenar soyulma problemi bence telefonda çok önemsenmemeli, siz telefona ne kadar iyi bakarsanız ömrü o kadar uzar mesela ben telefonumu aldığım günden beri düz zemine koymadım altına yumuşak bir şey koyup da koydum kısacası temiz kullanmak lazım her telefon için geçerlidir bu.

Şu konuya da değinmek istiyorum telefonda aşırı bir ısınma var Samsungların genelinde ısınma problemi var mesela Facebook'ta dolanıyorsunuz duruma göre elinizi yakacak kadar ( abartısız söylüyorum) ısınıyor.
Alırken ısınma faktörünü göz önüne alın bence ve tamamen iş telefonu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cesur top diye çok sinir bozucu bir oyun var(tavsiye ederim flappy bird den daha zor olduğunu düşünüyorum). Note3 sm9000 modelinde fps çok iyi ama bu oyunda sürekli kasıyor. Ama siz oyun oynamak için almıyorsunuz. O nedenle oyun yorumlarını pek takmayın kafanıza.

Son düzenleyen: Moderatör:
- Sonuçta üzüldüğüm taraf Türkiye'nin 2 sınıf muamele görmesi hem çok para ver hem farklı özellikli model al yurtdışında az para ver en iyi modeli al hükğmetin buna bir dur demesi lazım artık !!!

Belli oyunlarda her telefon kasıyor şuan kullandığım i phone bile dahil facede dolanırken kasıyo donma oluyo faceden atıyo yenıden baslıyo ısınma problemi ayrıca tabi sonucta yavas yavas aklıma yatmaya basladı yorum yapan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.

sshot-1.png

Şu an Note3 kullanıyorum (N9000) ilk zamanlarda bende N9000 /5 arasında kaldım, onu mu alsam bunu mu alsam diye. Sonra N9005 kullanan bir arkadaşım vardı ABD'de yaşıyor buraya gelince elinde gördüm, kullanmak için istedim.

Gerçekten iyidi LTE bağlantısı var bizde LTE gelirse bu açıdan iyi 4K video kaydı var ama, sıkıntısı şu ki ne çekeceksin 4K'lık? 4K için hafızası inanılmaz ufak ve N9000 ile arasındaki farkı anlamak standart bir kullanıcı için çok zor. Sonra performans testlerinde aralarında neredeyse hiç fark yok ve Türkiye'de KVK gibi garantisi olan bir telefonada rastlamadım aldığım zaman, hep ithalatçı garantili idi. Bu sebepleri göz önüne aldım KVK'lı N9000 aldım. Hiç sorunda yaşamadım donamayan telefon var diyen olursa o da bence yalan söylüyordur 1 hafta hiç kapatmadan kullan her telefon ufakta olsa takılır. :) Kısacası ben N9000 öneririm.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı