Samsung Note 4 prizden şarj olmuyor

ketuteyha

Picopat
Daha fazla  
Çok garibime kaçtı.
Kardeşim telefonunun soketini yeniletti, Samsung Note 4 marka. Telefonu 6-7 çeşit prize bağlanan USB adaptörlerinde farklı 3-4 kablo ile evin farklı prizlerinde defalarca denedik şarj olmuyor diğer başka bir telefon herhangi biriyle şarj oluyor fakat işin garip yani istediğim kabloyu PC USB portuna takıp telefonu şarj edebiliyorum 2 bilgisayar var ikisindende hemen şarj oluyor kablo fark etmiyor. Bunun temel sorununun yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum, bilgili birileri varsa yardımcı olabilir mi? Tekrardan yaptırılan yere götür baktır uzun sürer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok garibime kaçtı.
Kardeşim telefonunun soketini yeniletti, Samsung Note 4 marka. Telefonu 6-7 çeşit prize bağlanan USB adaptörlerinde farklı 3-4 kablo ile evin farklı prizlerinde defalarca denedik şarj olmuyor diğer başka bir telefon herhangi biriyle şarj oluyor fakat işin garip yani istediğim kabloyu PC USB portuna takıp telefonu şarj edebiliyorum 2 bilgisayar var ikisindende hemen şarj oluyor kablo fark etmiyor. Bunun temel sorununun yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum, bilgili birileri varsa yardımcı olabilir mi? Tekrardan yaptırılan yere götür baktır uzun sürer.

Hocam o USB çoğaltıcıyı kullanmadan dener misiniz bir de?

Hocam o USB çoğaltıcıyı kullanmadan dener misiniz bir de?

USB çoğaltıcı kullanmıyorum.
Normal şarj alerini prize takıp telefona takınca telefon şarj olması gerektiği halde olmuyor PC'ye takınca şarj oluyor.
Neyse kardeşim sorunu çözmüş telefonu PC'ye bağlamış bazı sorunları gider miş sanırım öyle hallolmuş ilginç bir şey cidden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı