Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elimde bir Note 5 var ve Android çok yavaş gibi geliyor. Zaten bu telefonu kullanmıyorum ve Android 7 bana çok kötü geliyor Android 6 ya geri düşürsem nasıl olur? Zaten ROM atmayi da öğrenmek istiyordum ilk deneyimim olur. Sizin fikriniz neler?
Elimde bir Note 5 var ve Android çok yavaş gibi geliyor. Zaten bu telefonu kullanmıyorum ve Android 7 bana çok kötü geliyor Android 6 ya geri düşürsem nasıl olur? Zaten ROM atmayi da öğrenmek istiyordum ilk deneyimim olur. Sizin fikriniz neler?
Hocam Odin3 üzerinden stock ROM atarak bu işlemi yapabilirsiniz.
Öncelikle Samsung USB driver indirmeniz gerekiyor download mode da Odin'in görmesi için:Samsung USB driver
Daha sonrası Odin indirmeniz gerekiyor (sürüm fark etmez):Odin3
Sonrasında Note 5 (N920C) için gerekli istediğiniz Android 6 Firmware stock ROM yazılımı:Note 5 Android 6.0.1
Hepsini indirdikten sonra Samsung USB'yi driverı bilgisayarınıza kurun sonrasında Note 5 için indirdiğiniz arşiv şeklindeki stock ROM'un içerisine WinRAR ile girip AP'yi çıkartın.
Sonrasında cihazın ayarlar menüsünden geliştirici seçeneklerini açıp OEM kilit açmayı ve USB hata ayıklamayı aktif edin.
Ve telefonu kapatın Odin (download) moduna almak için güç, ses kısma, orta tuşa basın telefonunuza bir ekran gelecek ses arttırma tuşuna basın download moduna girecektir.
Sonrasında bu ekranda telefonu bilgisayara bağlayın USB data kablosu ile Odin üzerinde com şeklinde bir yazı gelir bağlandığında.
Arşivden çıkarttığınız AP'yi Odin'den AP tikine basarak AP'yi gösterin sonrasında starta basın Android 6.0.1 cihazınıza kurulacaktır.