Hareketli bir duvar kağıdı var hocam. Mesela ben kendim arka planı bir görüntü koyunca kendi otomatik hareketli yapıyor nasıl düz yapabilirim?
Telefonda hareketli wallpaper gibi eklentiler var mı? Öyle uygulamalar çok şarj götürüyor.
Bu sorun başlamadan önce telefonda ne gibi işlemler yaptınız hatırlıyor musunuz?
Bataryanızdada sorun olabilir teyit ettirmenizde fayda var.
Hareketli bir duvar kağıdı var hocam. Mesela ben kendim arka planı bir görüntü koyunca kendi otomatik hareketli yapıyor nasıl düz yapabilirim?
Uygulama ile normal indirdim, deneyeceğim teşekkürler. O yapabilir.Peki bu Samsung'un kendi hareketli wallpaperleri mi? Eğer bir uygulamayla yapıyorsanız önce uygulamadaki wallpaperleri sonrada uygulamanın kendi yüklemesini kaldırırsanız arkaplandaki batarya kullanımı gözle görülür şekilde düşüş sağlayacaktır emin olabilirsiniz.
Peki bu Samsung'un kendi hareketli wallpaperleri mi? Eğer bir uygulamayla yapıyorsanız önce uygulamadaki wallpaperleri sonrada uygulamanın kendi yüklemesini kaldırırsanız arkaplandaki batarya kullanımı gözle görülür şekilde düşüş sağlayacaktır emin olabilirsiniz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.