Samsung Note 9 mu S9+ mı?

Fener Fanatics

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ecz.Teknikeri
Vatan'ın yeni yapmış olduğu 12 taksit kampanyasıyla aralık ayı başında yeni telefon alacağım şuan 5s kullanıyorum yeni telefon alma sebebim hafıza ve şarj sorunu ve bu iki telefon arasında kararsız kaldım. Mate20 pro alacaktım ama fiyatı bütçemi açıyor. Sizce hangisini almalıyım? Eğer derseniz ki bu fiyatlara bunları alacağına şu f/p telefonu al, tavsiyenize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Estetik açıdan mavi note 9 cidden güzel ancak teknik özellik olarak yorum yapamam ama Vatandan almayı düşünüyorsanız mağazaya giderek almanızı tavsiye ederim. İnternette biraz araştırdım iade ve teşhir ürünleri sıfır olarak herhangi bir açıklama yapmadan tüketicilere gönderiliyor.

Samsung telefonları gerçekten önermiyorum İOS'tan geçicekseniz bir de nedeni ise donanımı ne kadar iyi olursa olsun neredeyse tüm android cihazlar gereksiz kasmaya başlıyor nedense bu durum İOS telefonlarda çok çok az yaşanan bir durum ayrıca garanti anlamında Apple diğer firmalara oranla müşteriye daha iyi destek sunmakta. İphone 8'i S9 yerine alabilirsiniz.

Samsung telefonları gerçekten önermiyorum İOS'tan geçicekseniz bir de nedeni ise donanımı ne kadar iyi olursa olsun neredeyse tüm android cihazlar gereksiz kasmaya başlıyor nedense bu durum İOS telefonlarda çok çok az yaşanan bir durum ayrıca garanti anlamında Apple diğer firmalara oranla müşteriye daha iyi destek sunmakta. İphone 8'i S9 yerine alabilirsiniz.
APPLE kazık atan bir firmadır. teknik desteği daha iyi demişsiniz, parayla oluyor dediğiniz. ya müşteri para vermek istemiyorsa APPLE yapmıyor işte bunu paran varsa alırsın desteği SAMSUNG ise en azından bakıyor ücretsiz olarak yapılacak bişey varsa yapıyor. bizzat şahit oldum. illa markası elma diye aldanmaya gerek yok ve ayrıca Android telefonlar asla yavaşlamıyor onları yavaşlatan insanların bilinçsiz kullanmasıdır.

Garanti koşulları altında yapılıyor zaten, garanti dışı her firmada ücret alınmakta. Samsung'un ekranının fiyatları Apple'dan daha yüksek. Çoğu firma o gördüğün işi müşteri memnuniyeti adı altında yapıyor biliyorsundur herhalde. Ayrıca yavaşlamıyor size katılıyorum(!) gidip Android ve Samsung üzerinden kullanıma devam edebilirsiniz.

Garanti koşulları altında yapılıyor zaten, garanti dışı her firmada ücret alınmakta. Samsung'un ekranının fiyatları Apple'dan daha yüksek. Çoğu firma o gördüğün işi müşteri memnuniyeti adı altında yapıyor biliyorsundur herhalde.
Hocam yanlış bilginiz var. yeni nesil telefonlardaki ekran plakları özel üretiliyor. çentil olayı işte anlamışsınızdır her iki telefonuda kullanan birisi olarak,(Iphone X, Galaxy note 9)Note 9 daha iyi neden mi dersiniz. şöyle ki Samsung yetkili servisinde çalışan tanıdıgım var. sormuştum Ekran değişimi ne kadar ücrete aslında tekabul ediyor. söylediği şey şu aslında uygun fiyatlı ama dolar kurundan geldiği için değişebiliyor. yani anlayacağınız APPLE her türlü kazığı atıyor APPLE savunulması en sonda olacak firmadır kendi karları için insanların telefonlarını yavaşlatıp yeni sürüm almaya mahkum eden firma ve ya en basitinden verilerini kaydeden firma ? buna ne demelisiniz.

Gidip tanıdıklarınızla muhatap olup Samsung'u övün lütfen. Boş sözlere gerek yok ben önerimi yapıyorum siz konuyu saptırıyorsunuz.

Gidip tanıdıklarınızla muhatap olup Samsung'u övün lütfen. Boş sözlere gerek yok ben önerimi yapıyorum siz konuyu saptırıyorsunuz.
Öneriniz öneriden çıkıyor. fanboyluk yapıyorsunuz ben ise tarafsız biçimde gördüklerimi diyorum. araştırabilirsiniz.

Cevaplarınız için teşekkür ederim iPhone tercih etmeyeceğim artık android kullanacağım bu fiyatlara alma diyip mate 20 lite al diye tavsiyede bulunanlar oldu biraz daha araştırma yapacağım kafam karıştı iyice :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı