Samsung Note FE vs Samsung Galaxy S7 Edge

Daha fazla  
İki telefon arasında kaldım.
Samsung galaxy s7 edge
Samsung note Fan Edition

Batarya konusunda FE modeli geride kalsa da iki telefondan hangisini almam gerektiğini düşünüyorum. Benim için en önemli özellik bu telefonun bana of dedirtmeden 3-4 sene gitmesi. Çok sık oyun oynayan biri değilim ancak son zamanlarda telefon üzerine yapılan oyunlar beni cezbetmeye başladı. Daha çok sosyal medya kullanan biriyim. Zaten öğrenci olduğumdan pek sık kullanmıyorum telefonu. Beni note FE den uzaklaştıran tek yanı "ithalatçı garantili" olması. 5.7 inch'lik kavisli bir ekranı sağlam tutmak epey zor üstüne birde çok yaygın bir telefon değil camda bulmak zor. Sizce hangi telefon daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki telefonunda donanım ve performansı aynı. S7 Edge batarya olarak daha iyi, Note FE tasarım olarak daha hoş bana göre. S7 Edge modellerinde kronik sorun olarak pembe çizgi sorunları olabiliyor, Note FE modelinde böyle bir şey yok. Ben batarya yüzünden S7 Edge alırdım ama pembe çizgisi sorunu normal şartlar garanti karşılıyor ekrana herhangi bir darbe falan gelmemişse. Bu sorun ile uğraşmam diyorsan FE alabilirsin. Madem ithalat garantili cihaz alacaksın bence 2400-500 TL civarlarına Mate 10 var bu modele bakabilirsin. S8 ithalat garantili modellere de bakabilirsin, o da 2700 TL civarı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı