Rehber Samsung Notes Nasıl Kurulur?

Selam, Samsung Notes uygulamasının Microsoft Store'dan kurulumu hakkında bilgi vermek istiyorum.
Samsung'un Mobile platformda her kullanıcısına aktif olarak sunduğu, Samsung Cloud ile yedekleme ve eşitleme özelliklerine sahip uygulaması Samsung Notes PC platformu için Microsoft Store'da da mevcut. Bilgisayardan herhangi bir şeyi not etmek istediğinizde ya da telefonunuzdan herhangi bir metini bilgisayarınıza, bilgisayarınızdan da telefonunuza aktarmada çok kolay bir yol olarak karşınıza çıkabilmekte lakin ortada bir erişim kısıtlaması mevcut.
Maalesef her Samsung telefon kullanıcısı bu uygulamaya mobil platformda erişse de söz konusu Windows platformu olduğunda sadece Samsung Laptop sahibi olanların erişebildiğini görüyoruz.
Peki diğer kullanıcılar uygulamaya erişemez mi? Erişebilir.
Yöntem 1:
Herhangi bir tarayıcıdan Samsung Notes Microsoft Store satış linkine erişip Al tuşunun yanındaki 3 noktaya tıklayarak, sepetinize ekle seçeneğini seçebilirsiniz. Klasik adımları izleyerek (hesaba giriş yapıp, sepet işlemini tamamlama) hesabınıza ekleyebilir ve ardından Microsoft Store'dan indirebilirsiniz.
Yöntem 2:
Bilgisayar tarayıcısından 3 nokta işaretini göremeyen ve sepete ekleyemeyen arkadaşlar mobil tarayıcıdan direkt olarak "Al" tuşuna basabilir. Ardından hangi cihazınıza indirmek istediğinizi soran bir ekran karşınıza çıkacak, bilgisayarınızı seçtiğinizde otomatik olarak bilgisayarınıza Samsung Notes uygulamasını indirebileceksiniz. (Aynı soru bilgisayar tarayıcısından sepetinizdeki işlemleri yaparken de karşınıza çıkabilir. Sepet işlemlerini tam olarak bitirmeden indirme işlemine geçebilirsiniz.)

Merhaba rehber nasıl ekleniyor benim aynı zamanda YouTube kanalım var oradaki videoları rehbere eklemek çok isterim.

Rehber eklemek istediğiniz alana uygun başlığı belirledikten sonra "konu oluştur" seçeneğini seçin. "Konu başlığı" kısmının altında 4 seçenek var.
Konu, Soru, Makale ve Anket olarak.
Makale seçeneğini seçmeniz lazım.

Ben makaleyi seçmedim direkt konu olarak rehberimi hazırladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…