Çözüldü Samsung Notes notlarını bilgisayar üzerinden görüntülemek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enesaak

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Tablet üzerinden Samsung notes üzerinde notlar alıyorum. Bu notları bilgisayarımda görünülememin yolu var mı? Microsoft Store üzerinden Samsung notes uygulamasını indirdim fakat sadece Samsung bilgisayarlarda çalıştığı yazıyor.

Çözüm
Kde connect kullanarak pano gönderebilirsin yada keep notlari kullanabilirsin , ama samsung notlarda senkronizasyon olmasi lazim

Samsung'un ürettiği Windows cihaz lazım, Samsung notes keep notlara bin basar bu arada.

Samsung Knox tarzı donanım kullanıyor, Windows cihazlarda da. Telefon veya tabletten PDF olarak çıkartmaktan başka seçeneğin yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Böyle bir şey buldum ama güvenemedim.

Son düzenleme:
KDE connect kullanarak pano gönderebilirsin ya da keep notlari kullanabilirsin, ama Samsung notlarda senkronizasyon olmasi lazim

OneNote ile bir senkronizasyon gördüm fakat seçtiğim klasörü senkronize etmeme rağmen Windows üzerinde görüntüleyemedim.

Videoya bende güvenemedim. Sanırım PDF şeklinde dışa aktarmam gerekecek.

Çözüm

GitHub linkindeki BAT dosyası da aynı işi yapıyormuş, ama bence manuel yapmak daha iyi.

GitHub linkindeki BAT dosyası da aynı işi yapıyormuş, ama bence manuel yapmak daha iyi.
Evet bat dosyasına neden ihtiyacımız olduğunu şimdi anladım zira sistemi aç kapat yapınca sistem bu bilgileri sıfırlıyor.
Başkasının yaptığı bat dosyasını indireceğime Chatgpt'ye bu konuda bir bat dosyası yazdırdım ve oturum açmaya bağlı olarak görev verdim.
Artık bilgisayarı her açtığımda otomatik bilgiler güncelleniyor.

Bu yöntemin sisteme herhangi bir eksisi veya dezavantajı var mı? Sizin gibi aynı şekilde BAT dosyası hazırlayıp denedim ve işe yaradı. Teşekkürler.

Bu yöntemin sisteme herhangi bir eksisi veya dezavantajı var mı? Sizin gibi aynı şekilde BAT dosyası hazırlayıp denedim ve işe yaradı. Teşekkürler.
Herhangi bir zararı olacağını sanmıyorum.
Samsung Notes gibi spesifik yazılımlar haricinde herhangi bir uygulamanın bu tarz bilgilerden önemli bir şekilde etkilenmesi olası değil.
Görev ataması olarak da bat dosyasının oturum açıldığında çalıştır olarak ayarlarsanız bilgisayarı her açtığınızda otomatik olarak bat çalıştırılmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…