Samsung NP-Q330-JS01TR laptop Windows 10 kurulumunda takılıyor

Rodolphus

Hectopat
Evdeki Windows 7 işletim sistemine sahip eski model bir dizüstü bilgisayara Windows 10 yüklemeye kalkıştım. UEFI desteği olmadığı için MBR yöntemi ile bir USB hazırladım. Ancak kurulum yapmaya kalkıştığımda Windows logosu geliyor ve ardından o şekilde kalıyor. Eski bir model olduğu için uzun sürer diyenler olmuş önceki makalelerde. Yaklaşık 16 saat bekledim ancak herhangi bir değişim olmadı. Daha sonra CD ile denedim fakat sonuç yine aynı. HDD sorunludur diye sıfır bir SSD ile de denedim yine değişen bir sonuç yok. Forumlarda İngilizce veya Türkçe herhangi bir çözüm bulamadım. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Samsung NP-Q330-JS01TR.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-08-18 at 20.03.48.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-18 at 20.03.48.jpeg
    124,1 KB · Görüntüleme: 109
Wi-Fi kartını sökünce kurabilenler olmuş, denedin mi onu?
Wifi internet kartını çıkarman gerekli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz gibi WI-FI kartını çıkarıp Windows 10'u yükleyebildim. Teşekkür ederim. Fakat dizüstü bilgisayarımı açtığımda bazen "Otomatik Onarıma Hazırlanıyor" bazen de sadece windows logosu ile takılıyor. Birkaç kez güç tuşu ile zorlayarak kapayıp açtığımda düzeliyor. Açıldığında windows 10 "sorun yarattığı için bazı güncellemeleri kaldırıldı" bildirimi veriyor. İşletim sistemi aygıt yöneticisi kısmında dizüstü bilgisayardaki geforce 310m ekran kartını görmüyor. Ekran çözünürlüğü 1920x1080 olmuyor seçeneklerde yok. Fakat windows 10 yüklediğim anda geforce 310m algılandı deyip ekranımı 1920x1080 hale getiriyor ve sistemi yeniden başlatın diyor. Buradan sonra 310m ekran kartını görmüyor ve açıldığında 1024 çözünürlük oluyor. Sizce sorun ne olabilir ? WI-FI kartı ile alakalı olabilir mi ? Laptop Özellikleri: Samsung Q330 Q330-JS01TR - Notebook.gen.tr | Notebook, Netbook, Laptop Destek Sitesi WI-FI kartı: broadcom 802.11n

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı