Core Duo işlemcili bir laptop için gereksiz bir yükseltme olur eğer iki RAM slotu varsa 2x4 GB RAM takarsınız. Hafıza olarak da 240 GB SATA SSD yeterli olur.
Core Duo işlemcili bir laptop için gereksiz bir yükseltme olur eğer iki RAM slotu varsa 2x4 GB RAM takarsınız. Hafıza olarak da 240 GB SATA SSD yeterli olur.
Eğer 2 slotsa öyle yapabilirsiniz. Tek slotsa 1 tane 8 GB RAM alıp 2 GB RAM çıkarmanız gerekecek. 2x6 olmaz tam performans vermez tek kanal çalışır. Windows 10 kullanıyorsanız sağlıklı olması açısından 2x4 dedim. (Ekran kartı var mı bu laptopta?)
Bilgisayar çalışıyorsa Bilgisayara CPU Z veya ID indirip oradan Bütün sekmeleri atabilirseniz çok memnun olurum. Bir de Windows+R yapıp dxdiag yazın oradaki bütün sekmelerin ekran görüntüsünü atın bakalım.
En fazla 8 GB ram destekli.Benim bilgisayar sorunlu.12 gb ssd disk var.Bayağı hızlandı.i3 işlemci taktık,sorunlar başladı çıkardık.Bir donanım sorun yapıyor bulamadık.Win 10 yüklenmiyordu.Uzun süre Win8 kullandım.Sonunda ne oldu ise Win10 yüklendi.2+2 ddr3 1600 HYnix ram vardı.8 gb ddr3 1600 mhz hynix ram aldım.Açılışta sorun verdi.O RAM ları Asus X54C bilgisayar taktım.Şu anda oldu 12 gb RAM.Asus da sorun yok.