Samsung NP300E5A-S0BTR leptop recovery sorunu

A

alemdar

Ziyaretçi
Bende Samsung NP300E5A-S0BTR var. Fakat bu günlerde çok yavaşladı. Format atayım dedim. Kutudan bir Windows DVD 'si çıkmadığı için ve korsan Windows kurmak istemediğim için recovery modunu buldum. Recovery modundan format atmak mümkün mü ?
 
Bilgisayar açılırken Samsung logosu göründügü anda sürekli F4 tuşuna bas. Kurtarma konsolu açıldıgında geri yüklemeyi seç.
 
Alemdar arkadaşım tabi fotograf veya kişisel dosyalarının yedeğini recovery yapmadan al. F4 ile recovery işlemini yaptığın zaman doğal olarak bilgisayarı ilk aldığın haline gelecek.
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı