cmudesign Hectopat Katılım 10 Haziran 2015 Mesajlar 39 Makaleler 1 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Sektör Yönetici 24 Temmuz 2015 #1 Merhaba, Başlıkta belirttiğim model notebook'a Yosemite kurlumunu sorunsuz yapabiliyorum ancak wifi adaptörü çalıştıramıyorum. Biraz araştırma yaptım ancak kesin sonuca ulaşamadım. Çözüm yolu var mıdır yoksa boşuna uğraşmamak mı lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2015
Merhaba, Başlıkta belirttiğim model notebook'a Yosemite kurlumunu sorunsuz yapabiliyorum ancak wifi adaptörü çalıştıramıyorum. Biraz araştırma yaptım ancak kesin sonuca ulaşamadım. Çözüm yolu var mıdır yoksa boşuna uğraşmamak mı lazım.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2015 #2 AR9485 uyumsuz maalesef..
cmudesign Hectopat Katılım 10 Haziran 2015 Mesajlar 39 Makaleler 1 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Sektör Yönetici 25 Temmuz 2015 #3 Teşekkürler. Çözüm öneriniz var mıdır?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2015 #4 Bu konuları inceleyebilirsin: Hackintosh Wi-Fi Donanımları | Technopat Sosyal Hackintosh İçin En İyi USB Wi-Fi Adaptörleri - Technopat
Bu konuları inceleyebilirsin: Hackintosh Wi-Fi Donanımları | Technopat Sosyal Hackintosh İçin En İyi USB Wi-Fi Adaptörleri - Technopat